Wasteland 2 nu in de winkel

25 jaar na het debuut van het origineel, kondigen inXile Entertainment en Deep Silver vandaag de retail lancering aan van Wasteland 2,een van de meest succesvolle crowdfunding videogame projecten ooit.

Wasteland 2 is het vervolg op de veelgeprezen smash hit Wasteland en de voorganger van de post-apocalyptische Fallout® serie, en brengt een alternatie toekomstig verleden tot leven waarin Amerika nog maar net aan het opkrabbelen is na de radioactieve nasleep van een dodelijke nucleaire holocaust die plaatsvond in 1998.

Spelers nemen de leiding over een onervaren squad Desert Rangers – het enige gerecht dat nog bestaat in het verwoeste Arizona – en zetten erop uit in het verraderlijke landschap om de laatste overlevende resten van de mensheid te helpen in hun overlevingsstrijd tegen hordes bandieten, criminelen, mutanten, cultleden en erger – veel erger.

Brian Fargo van in Xile Entertainment :

“Ik ben erg trots op het eindresultaat en het goede werk dat het inXile team heeft geleverd voor Wasteland 2. We hebben de afgelopen jaren een ongelofelijke reis doorgemaakt, met als resultaat een van de grootste RPGs waar ik ooit aan heb gewerkt, en zeker de meest gedetailleerde.

We schatten minstens 70 uur aan gameplay, en zelfs dan zal je veel van de content mislopen tijdens je eerste playthrough, puur vanwege de diepte van het design.

Het is moeilijk om uit te drukken hoe herspeelbaar de game is.

Gebieden, opties en verhaallijnen verschijnen en verdwijnen doorgaans als reactie op je acties, waardoor het bijna onmogelijk is om twee keer dezelfde game te spelen.

Het zal vermakelijk zijn om de contrasterende ervaringen van spelers online te volgen.”

“Mijn doel voor Wasteland 2 was om meer dan aan de verwachtingen te voldoen, en ik geloof erin dat dit ons is gelukt. Lang leve de CRPG!”

Wasteland 2 is ontwikkeld door een geweldig team van pioniers op het gebied van RPGs, met onder andere Brian Fargo en Chris Avellone, en heeft een soundtrack gecomponeerd door de legendarische Mark Morgan.

Wasteland 2 ligt nu in de winkel en is verkrijgbaar voor Windows PC, Mac, en Linux.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights