GROW HOME avonturengame aangekondigd

Wat mag dit wel betekenen vraag je jezelf nu af?

Verwacht nog niet het extreemste want dit is een experimentele avonturengame aangekondigd door Ubisoft en zal bekend staan als

GROW HOME

Hierin probeer jij jouw thuisplaneet te redden en ga je door het leven als BUD (Botanical Utility Droid)

Ubisoft kondigt deze game nu aan dat beschikbaar zal zijn vanaf 04/02/2015 en waar jullie kunnen gaan en staan waar jullie maar willen!

Het is een vreemde open wereld vol met

  • Zwevende eilanden
  • Enorme grotten
  • Enorme watervallen

Jij bent hier een robot op een missie, in een game ontworpen met een minimalistische stijl, waarbij jij op zoek gaat naar een nieuwe plantensoort om jouw thuiswereld te voorzien van zuurstof.

Aan de hand van een Gigantisch Star Plant, die jij moet laten groeien, hervorm je het landschap om nieuwe hoogten te bereiken.

Wees dus voorzichtig wanneer je deze nieuwe hoogtes probeert te bereiken want bij de eerste verkeerde stap heb je een lange weg naar beneden.

Zoals men zegt: “Wie hoog vliegt kan laag vallen

“Of het nou BUDs charmante, willekeurig gegenereerde animaties zijn, de enorme Star Plant gemaakt door de spelers of de prachtige landschappen. Er is heerst een vredig en onschuldig sfeertje in Grow Home die de game erg uniek maakt”

aldus Pete Young, producer bij Reflections.

 Wat begon als een experiment door een klein team van acht ontwikkelaars, werd een mogelijkheid om open wereld game te maken met twee basisonderdelen:

  • Klimmen: De wereld van Grow Home is gebouwd voor verticale verkenning en de unieke klimmechaniek levert hiervoor ongekende vrijheid. Je bestuurt BUDs handen los van elkaar om een oppervlak vast te pakken en de Star Plant te beklimmen terwijl deze groeit.
  • Verkennen: Er zijn geen voorafgestelde paden om te bewandelen in Grow Home. Je bent vrij om de vele kleine eilanden en verborgen grotten te verkennen in deze leuke, mooie open wereld. Op elk eiland vind je kristallen om jouw vaardigheden mee te verbeteren en uit te breiden.

Grow Home 1

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights