Line-Up Lego Games 2015 bekend gemaakt .

LEGO Games Are Awsome !

En nog meer “Awsome” is dat Warner Bros samen met TT Games en The LEGO Group de line-up heeft bekend gemaakt.

Lego universe word aangevuld met Jurrasic World, Marvel’s Avengers en een reeks aan handheld en Mobile games.

David Haddad, Executive Vice President en General Manager, Warner Bros. Interactive Entertainment.

De LEGO videogame franchise blijft een fundamentele videogamereeks van onze onderneming met games die consistent veel plezier, boeiende gameplay en herkenbare humor bieden, waar zowel kinderen als volwassenen gek op zijn,

We kijken ernaar uit deze succesvolle franchise uit te breiden met een spannende line-up aan nieuwe LEGO ervaringen voor console, handheld of mobiele apparaten voor spelers van alle leeftijden.

De komende games mogen we binnenkort verwachten zijn alvast LEGO Jurrasic World.

Deze verschijnt in juni voor Xbox 360 , Xbox One , Playstation  4 en Vita en alsook voor Wii-u , 3DS en PC.

Daarnaast mogen we ook een Lego Marvel’s Avengers verwachten op console waarin de personages uit de film ” The Avengers” de krachten weer samenbundelen in een verhaallijn rond de eerste Avengers films.

legoavengers_med

Speel als je favoriete Avenger op Xbox One , 360 , Playstation 4 en 3 en  Vita , Wii-U , 3DS en PC.

Tom Stone, Managing Director, TT Games.

Dit jaar wordt het grootste jaar wat LEGO videogames betreft, met ongelofelijke titels en verschillende primeurs voor de franchise,”

TT Games werkt aan humoristische LEGO avonturen, die gebaseerd zijn op nieuwe verhalen en personages uit enkele van de meest bekende en iconische werelden.

Voor de handheld verschijnt Lego Ninjago : Shadow Of Ronin , deze vertelt het nog niet eerder vertelde verhaal van de LEGO Ninjago : Masters of Spinitzu Tv show.

Spelers kunnen met behulp van hun Spinjitzu vaardigheden speciale krachten van hun Ninja vrijspelen, zich een weg banen door de vele vijanden en puzzels oplossen.

LEGO-Ninjago_Shadow-of-Ronin_Logo

De game is ontwikkeld door TT Fusion, een onderdeel van TT Games, en verschijnt op 27 maart a.s. op Nintendo 3DS™ en PlayStation®Vita.

Ook de IOS krijgt een Lego game met The LEGO Movie Video Game voor iPhone, iPad en iPod touch.

We volgen Emmet, een doodnormale en brave burger die per ongeluk wordt gezien als de sleutel tot het redden van de wereld.

In de videogame begeleiden spelers Emmet wanneer hij wordt aangetrokken door een gemeenschap van vreemdelingen voor een epische zoektocht om een kwaadaardige vijand te stoppen.

Een reis waar Emmet totaal niet op voorbereid is, met hilarische gevolgen. Met een geweldige mix van meer dan 90 personages uit de film, waaronder Batman, Superman en de Green Ninja biedt The LEGO Movie Video Game spelers een reis door fantastische werelden in 45 spannende levels.

Deze mobiele videogame is ontwikkeld door TT Games en nu beschikbaar in de App Store.

Nog voor IOS is er LEGO Batman 3: Beyond Gotham voor iPhone, iPad en iPod touch,  en bundelt ‘The Caped Crusader’ zijn krachten met de superhelden van het DC Comics universum en schieten ze naar de ruimte om de kwaadwaardige Brainiac te stoppen van het vernietigen van de aarde.

Spelers kunnen meer dan 150 personages vrijspelen, waaronder leden van de Justice League en de Legion of Doom, en ze kunnen iconische locaties verkennen zoals de Hall of Justice, Batcave en de Justice League Watchtower.

Deze mobiele game is ontwikkeld door TT Games en verschijnt dit voorjaar in de App Store.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights