Review : Borderlands – Handsome Collection

Borderlands voor Next Gen is eindelijk op de markt, toegeven dat ik “even” teleurgesteld was toen ik vernam dat Borderlands Pre-Sequel enkel een Current Gen titel was … of vermoedelijk had ik nergens gelezen dat de Next Gen ging volgen.

Borderlands Pre-Sequal is nu beschikbaar op Next gen, en om het beter te maken is er ook een Handsom Collection met Borderlands 2 en de Pre-Sequal editie.

Collection zou moeten slaan op de volledige collectie toch ? Maar geen Borderlands 1 ?

Wie wil weten waar Borderlands over gaat kan alvast onze Borderlands 2 review nog eens nalezen.

In Borderlands Pre-Sequal bevinden we ons in een tijd tussen Deel 1 en 2 en onze review kan je ook hier nalezen.

Borderlands The Handsome Collection 3

Wat valt dan nog te vertellen over de Handsome collection ?

Voor de prijs van 1 game krijg je De laatste 2 Borderlands en DLC’s die je een aardige bundel leveren als je berekend hoeveel deze allen samen zouden kosten.

We mogen niet klagen maar toch doen we het door nog eens te vermelden dat we het eerste dele wel missen als deel van de collection.

Extra toevoeging van 2 klasses zoals de Mechromancer en Psycho bieden ook een meerwaarde in Borderlands 2 en die krijg je ook in de Handsome collectie.

Dus geen afgeslankte versie maar alles zoals deze al reeds beschikbaar waren.

Goeie deal voor de fans die de recente versie’s hebben gemist, minder goeie deal voor wie de DLC’s niet heeft, en geen goede deal voor wie beide games al reeds bezit .. tenzij je de upgrade wil naar Next Gen versie.

Grafisch :

Dankzij zijn speciale shellshaded tekenart blijft Borderlands eigenlijk een hedendaagse look behouden, dus geen retro of oubollige grafics die enkele jaren geleden hip waren en nu want gedateerd voelen.

2787289-2k_bthc_announce+screen_btps+jet

Daar lig de magie zeg maar, van Borderlands saga.

En toch werd de looks wat opgewaardeerd zoals de zwarte rond die minder is, de Anti Aliasing die een boost kreeg en beter zijn best doet, betere textuur en meer details … !

Het zit allemaal reuze goed !

Gameplay :

Wie de vorige review leest weet genoeg wat te verwachte, maar het inzoomen op tegenstanders laat jammer genoeg wat wensen over en dan voel je direct dat de game al een poos op de markt is.

Multiplayer :

In de vorige edities op de zeg maar “Last Gen” console kon je al in co-op spelen en daarbovenop nog eens 2 extra spelers online toevoegen of 1 local en 3 online.

Next Gent heeft een sterkere kracht en dus is het 4 local te spelen in Borderlands.

Nu horen we je vermoedelijk denken van enkel in een Mario Kart game kan dit lukken want hoe kan je een scherm delen

maxresdefault

Qua performance is het een kleine offer gezien je framerate maar aan de helft ligt door alle actie.. kleine prijs te betalen dus voor de fun die je local meemaakt.

En je speelt wel op een minischerm met de afleiding van de overige schermen.

Conclusie :

Where the devil is Borderlands numero Uno ? Handsome collection zonder deel 1 is als een all you can eat Buffet zonder de … alles eigenlijk wat er moet zijn om compleet te maken.

Toch nog Borderlands 2 en de Pre-Sequal met beiden allen hun DLC’s aanwezig dus we kunnen niet compleet klagen.

Grafisch werd ook de gelegenheid genomen een upgrade te leveren, wat ook een mooi gebaar is gezien de grafische stijl nooit verloren kan gaan met zijn tijd.

Enkel de multiplayer local is iets dat je zelf moet weten als je dit wenst of niet te ervaren in een mini scherm.

Score :

9/10

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights