Wargaming is klaar voor Gamescom !

Game news PC

Roll in The Tanks ! Want Wargaming geeft te weten dat ze volledig klaar zijn voor Gamescom 2015!

Van 5 tot en met 9 augustus zullen ze aanwezig zijn aan Hal 8 A30 met meer dan 720 vierkante meter aan Wargaming entertainment.

60 Alienware Gaming Pc’s zullen aanwezig zijn zodat je World Of Tanks kan spelen en de nieuwe World Of Warships.

Het is dan ook voor de eerste keer dat World Of Warships haar open Beta houd en World Of Tanks General via IOS openlijk aan de publiek word gedemonstreerd.

Ook de console zal niet vergeten worden en iedereen kan de Crossplatform testen tussen Xbox 360 en Xbox One waar  je het tegen elkaar kan opnemen.

In de handheld sectie is onze aankomende browser kaartgame World of Tanks Generals (via iOS) hands-on speelbaar en kunnen bezoekers ook World of Tanks Blitz, met haar heftige 7 versus 7 matches, spelen

World of WarshipsElke dag zal er, traditiegetrouw, op de consumenten booth live stage shows worden gehouden met dans- en laser shows, game presentaties, talk shows met speciale gasten (waaronder game ontwikkelaars) en unieke weggeef acties plaatsvinden van merken zoals GIGABYTE, Logitech, HyperX en nog veel meer…

Er is dus veel te beleven op de Wargaming booth qua gaming, entertainment en weggeefacties; dus kom gezellig langs of volg ons via onze website.