Ubisoft brengt samen Met Metro een Oud Victoriaanse versie uit

De pendelaars die elke dag een gratis Metro mee krabbelen naar het werk , die krijgen donderdag de 15de wel een speciale editie .

Aastaande donderdag, 15 oktober, huldigt Ubisoft haar Assassin’s Creed Syndicate graffiti wall in de Guldenvliesstraat te Antwerpen officieel in.

Dit gebeurt door de opnames van een video waarbij ’s werelds beste cosplayer en levend geworden Assassin Rick Boer, verkleed als hoofdpersonage Jacob Frye, met een oud Victoriaanse koets van de muur tot aan het Centraal Station in Antwerpen zal rijden.

Dit prachtige gebouw dateert van de periode dat de game zich afspeelt waardoor de oude elementen van het station de sfeer van de game perfect weergeven.

De opnames gebeuren met een professioneel camerateam, dat onder meer gebruik zal maken van een drone voor panoramische shots, wanneer Rick Boer zich op de koets door de stad verplaatst.

ACS_Logo_red_nocrest_1434308048

Ter uitbreiding van deze actie werd er een samenwerking aangegaan met de krant Metro, die een setup voorziet in de centrale inkomhal van het Centraal Station.

Hier kunnen voorbijgangers Assassin’s Creed Syndicate voor het eerst spelen en hun mening geven over de game of op de foto gaan met cosplayer Rick, alias Jacob Frye.

Mensen die de game willen komen spelen kunnen in het Centraal Station terecht tussen 12u en 17u.

Cosplayer Rick Boer is aanwezig vanaf 14u, in gezelschap van andere Victoriaanse figuranten.

De video-opnames zullen gebruikt worden ter promotie van de Metro krant die op 23 oktober uitkomt, niet toevallig de dag van release van Assassin’s Creed Syndicate.

Speciaal voor het 15-jarig bestaan van Metro en de release van de game zal de cover van Metro die dag volledig in oud Victoriaanse stijl worden opgemaakt.

Voor fans en gamers die niet tot in het station geraken voor dit uniek verzamelexemplaar, wordt er die dag een extra oplage van de Metro krant gedrukt.

metroDie extra aantallen worden verdeeld via alle Game Mania winkels in Vlaanderen. Ook de website van Game Mania wordt die dag in een oud Victoriaanse stijl gegoten.

De Metro krant in oud Victoriaanse stijl verschijnt op 23 oktober en is af te halen in alle Belgische stations of een Game Mania store.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights