DRAGON BALL Z: EXTREME BUTODEN NU VERKRIJGBAAR

BANDAI NAMCO laat weten dat DRAGON BALL Z: EXTREME BUTODEN verkrijgbaar is via de Nintendo e-Shop en winkels!

De gekende Dragon Ball Z-gevechten keren terug in de bliksemsnelle, actievolle vechtgame Dragon Ball Z: Extreme Butoden!

Met meer dan 100 personages (speelbaar en support) kunnen spelers de vernietigende kracht van bottenbrekende aanvallen ervaren wanneer ze meerdere combo’s aan elkaar proberen te rijgen.

Oefen specifieke aanvallen uit en laat epische Super Moves op je vijand los om enorm veel schade aan te richten!

Met verschillende gamemodi als Z-Story, Adventure Mode, Extreme World Tournament, Battle Mode, Versus Mode (offline Wireless) en Quest Mode kunnen fans honderden uren spenderen aan het zoeken naar de juiste combo.

Diegenen die nog zin hebben in een knokpartij kunnen deelnemen aan BANDAI NAMCO Entertainment Europes “Twitter plays Dragon Ball Z: Extreme Butoden”!

Hervé Hoerdt, VP Marketing & Digital BANDAI NAMCO Entertainment Europe :

“Met Dragon Ball Z Extreme Butoden hebben we bij BANDAI NAMCO Entertainment Europe onze liefde getoond door deze game voor de fans naar het westen te brengen!

Daarnaast hebben we ook het legendarische Super Butoden 2 als pre-order geschenk voor iedereen, maar werd er ook met Nintendo samengewerkt om een exclusieve New 3DS-bundel uit te brengen. Laat het vechten dus maar beginnen!”

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights