Ghostbusters : The game aangekondigd

Who you gonna call ?

op 15 Juli verschijnt voor de gelijknamige film ook de game van Ghostbusters.

Dus haal die Proton pack van zolder en knal enkele geesten in het hiernamaals wanneer Activision de game van “Ghostbusters” lanceert.

De 3rd person actiegame kan tot 4 mensen aan de slag laten spelen in een unieke Co-op actie verhaal waarin de spelers de chronologische verhalen doorloopt die zich afspelen na de film gebeurtenissen.

Px187MzU2MzYzNS0xLTYzMjUyMDc3OA==

Van “rookie” tot een ervaren buster zul je kunnen je gear en skills uitbreiden van jou personage in een uniek verhaal.

 

Taken te volbrengen, creaturen te verslaan en door verborgen collectibles te ontdekken op de meest spookachtige plekken van Manhattan.

Er zijn vier helden waar je uit kunt kiezen, en allemaal hebben die hun eigen unieke persoonlijkheid en speelstijl. Zo breng je als speler specifieke krachten in de strijd waarmee je je team versterkt.

ImageProxy (1)Ghostbusters komt op 15 juli in heel Europa uit op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC via Steam.

In de mobiele game, Ghostbusters: Slime City, ben je een Ghostbuster en red je New York City van een nieuwe golf van bedreigingen.

Sluit je bij andere spelers aan in een asynchronous co-op en verzamel machtige geesten om zo de top van de leaderboards te bestormen.

Als speler stel je je eigen Proton Pack samen.

ImageProxyOok kun je jouw eigen hoofdkwartier upgraden en klussen door de hele stad voltooien om zo nieuwe wapens en rewards te verdienen.

Ghostbusters: Slime City wordt in de loop van juli in de App store verwacht voor geselecteerde iPhone, iPad en iPod touch devices, via Google Play voor geselecteerde Android devices en via de Amazon Appstore voor geselecteerde Kindle devices.

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights