Dead Island krijgt “Game Of The Year” -editie

Dead Island, hoeven we al niet meer te vertellen over welk deze game gaat nemen we aan

Deze toptitel krijgt een Game Of The Year (GOTY) uitvoering

Deep Silver gaf ons een seintje dat een GOTY editie een feit is van de zeer succesvolle Dead Island.

met meer dan  3 Miljoen verkochte exemplaren, een gigantische fanbase en zelfs al een film in de planning is deze game terecht een Game Of The Year !

Wie Dead Island nog niet gespeeld heeft kan dus ook deze GOTY editie oppikken, boordevol lekkers zoals alles reeds verschenen DLC’s : “Bloodbath Arena” & “Ryder White” verhaallijn en de blueprint van het “The Ripper” wapen.

“Ryder White”:

Deze verhaallijn levert een uniek inzicht in de gebeurtenissen in het centrale verhaal van Dead Island: deze keer krijgt de speler de kans om te spelen als Ryder White, de antagonist van het hoofdspel; leer meer over zijn motieven en waarom hij, vanuit zijn standpunt, deed wat hij moest doen. Deze frisse aanpak van het Dead Island verhaal toont Ryder White zowel als soldaat en als liefhebbende echtgenoot. Het verhaal, met Ryder White als nieuw speelbaar karakter, biedt een single player campagne met verschillende uren aan story content die een heel nieuw licht werpen op de gebeurtenissen in het hoofdspel. Twee blueprints en wapens zullen het nu al indrukwekkende arsenaal van Dead Island verder uitbreiden.

“Bloodbath Arena”:

“Bloodbath Arena” biedt vier verschillende arena’s met nieuwe uitdagingen die alleen of in co – op modus gespeeld kunnen worden. Het is een wanhopig gevecht om te overleven terwijl horde na horde weerbarstige zombies blijft aanvallen, de een al gruwelijker dan de andere. In “Bloodbath Arena” kunnen de personages experience points en items verzamelen en ze overbrengen naar de campagne modus. Spelers kunnen ook met de nieuw ingevoerde leaderboards hun zombievechtskills demonstreren.

“Dead Island – Game of The Year Edition” is verkrijgbaar vanaf 6 juli voor Xbox 360 , PS3 & PC

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights