The Elder Scrolls: Legends onthult nieuwe uitbreiding Isle of Madness

Isle of Madness, tot op vandaag de nieuwste en grootste uitbreiding van The Elder Scrolls: Legends, lanceert officieel op 24 januari voor PC, iOS en Android toestellen. De trailer voor de uitbreiding is vandaag vrijgegeven en licht een tipje van de sluier van het emotionele, intense verhaal van een wanhopige vader die bereid is een reis door de krankzinnigheid te maken om zijn zoon te redden. 

Met nieuwe kaarten-en baanmechanismen, een thema van transformatie en waanzin en een verhaal dat een mix van hilariteit en tragedie meebrengt, worden Legends-spelers getrakteerd op een zoete beloning. Vanaf vandaag kunnen spelers The Elder Scrolls website bezoeken om Isle of Madness te pre-orderen en meer informatie te vinden over de uitbreiding. Terwijl je daar toch bent, neem dan zeker een kijkje naar de nieuwe Prince of Madness speelkaarten ommezijden, beschikbaar voor alle spelers die de drievoudige bundel pre-orderen of aankopen bij release.

Isle of Madness is beschikbaar als pre-order voor € 19,99 en bevat de drie hoofdstukken, een nieuwe ommezijde voor je speelkaarten en een titel. De three Pack Premium Bundle is beschikbaar als pre-order voor € 49,99 en bevat de drie hoofdstukken, een ommezijde voor je speelkaarten, een premium ommezijde, twee titels, alle Isle of Madness speelkaarten zijn ontgrendeld, premium, en daarbovenop is de uitbreiding speelbaar op release. Isle of Madness zal ook beschikbaar zijn op release voor de prijs van 1,000 Gold per hoofdstuk of € 19,99 voor de drie hoofdstukken plus een Prince of Madness-ommezijde.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights