Review : Lollipop Chainsaw

Bedenk je zelf een Mix van Buffy The Vampire Slayes, vervang deVampires door Zombies en gooi er een Unreal Engine 4 sausje over met een lekkere Bubblegum sfeer derover …en je krijgt Julliet Starling  VS The Zombies !

Julliet Starling komt uit een lange generatie van Zombie Slayers, leeft tussen ons met deze diep bewaarde geheim en probeerd een zo normaal mogelijk leven te lijden, samen met haar vriend Nick.

So Far So Good right ? tot de zombies in het verhaal komen en de stad overnemen om hun honger te stillen.

Juillet mag natuurlijk in actie springen in ware “Save The Day” stijl om niet alleen de stad, maar ook haar vriendtje te redden.

Helaas komt voor deze laatste deels alle hulp te kort…deels want dankzij wat Magie kan ze het hoofd van Nick redden en met zich meedragen als een nieuwe wapen, Nick natuurlijk is er niet voor te vinden maar Whatcha Gonna Do About it ?

Dit is allemaal echter maar pas het tipje van de ijsberg !

Lollipop Chainsaw oogt er grafisch echt prachtig uit, in een Grindhouse feeling , met een cartoonachtige sfeer geeft deze game meer voor zijn geld dan de meeste zombie games,

Good Old Button, combo bashen en zombies afslachten in High end grafics dankzij de Unreal Engine.

ondersteunend door een vette soundtrack voelen we dat de game stevig in zijn schoenen staat en vaak een  50’s gevoel geven bij het horen van Lollipop.

Julliet Starling is volledig upgradebaar dankzij jou verdiende centjes die je krijgt telkens je een Zombie afslacht.

powerups, combo’s en outfits vind je allemaal terug in de shop die je hier en daar in de game terugvind.

Lollipop Chainsaw onderscheid zich ook van de andere Zombiegames door een variatie aan minigames en puzzels, denk zo maar aan een potje basketten in de turnzaal van je school door , jawel hoor : Zombie hoofden af te hakken en  3 punters te scoren, of steek een afgrond over door over de koppen van onze Zombie vrienden heen te lopen tot je de overkant bereikt.

Geen Multiplayer in Lollipop Chainsaw, want op zich niet zo erg is want de game doorklief je als een gek in no time

Lollipop Chainsaw is zeker de titel Must Have waard, enigste nadeel die we vonden ? te korte speelduur, want wij speelden de game in amper 7u uit

pluspunten : geweldige humor, strakke grafics die mooi ogen, een goeie soundtrack en hoog amusementsgehalte

Gameplay video volgt wegens tech problemen

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights