Frogger: Hyper Arcade Edition

Frogger komt terug met een game die digitaal uitgebracht wordt via PlayStation®Network voor de PlayStation®3  entertainment systeem.

Maar ook op de  Xbox LIVE® Arcade voor de Xbox 360® videogame en entertainment system van Microsoft,  Nintendo’s WiiWare™ voor de Wii™ en voor alle smartphone platforms.

Frogger: Hyper Arcade Edition laat spelers zit volop actie in het klassieke spel en ook in nieuwe game modes zoals Tile Capture, Battle Royale, Freak Out en meer uitdagingen van de Frogger’s ren en ontwijk gameplay.

Spelers kunnen zelfs hun game-ervaring aanpassen door gebruik te maken van de verschillende skins, zoals de neon-style van HYPER ARCADE, de 8-bit sprite effecten van de originele Frogger, maar ook in Castlevania en CONTRA stijl! Competitief ingestelde spelers kunnen het ook opnemen tegen vrienden of CPU in wedstrijden voor maximaal vier spelers, om uit te vinden wie de top kikker is! (Multiplayer is niet beschikbaar voor de smartphone versie).

In 1981 werd Frogger voor het eerst geïntroduceerd en wordt beschouwd als een echte klassieker die bekend staat om zowel de gameplay als zijn thema’s.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights