PSP Ice White komt deze zomer

Sommigen zouden denken dat met de lancering van PS Vita, de PSP nu een end of life label zal dragen ,

NOPE ! think again !

Deze zomer cool gamen met de gloednieuwe draagbare Ice White PSP-E1000

De PSP krijgt deze zomer een nieuwe uitvoering die nog cooler is,.

Na de Piano Black is er nu de spierwitte ice White editie voor  € 99,99 (adviesprijs)

vanaf zijn geplande lancering in juli zal hij onmisbaar zijn voor een zomer lang gamen en de beste manier om toegang te hebben tot het complete aanbod PSP-games.

Natuurlijk hoort daar ook een schitterende PSP Essentians collectioe bij, u kent ze wel de classic games aan  € 9,99 (adviesprijs) die voor  een betaalbare prijs over de toonbank gaan en  jou laten genieten van meeslepende game-ervaringen van topklasse.

InviZimals en InviZimals: Shadow Zone zijn De eerste twee afleveringen in deze succesvolle InviZimals-reeks maken gebruik van AR, zodat je de magische monsters die overal om je heen leven letterlijk kunt opjagen, vangen, verslaan, aanpassen en ruilen.

ook verkrijgbaar is EyePet, het innovatieve concept waarmee kinderen er met hun EyePet op uit kunnen trekken en met behulp van de PSP-camera en de Magic Card hun omgeving kunnen verkennen en ontdekken.

De best geprijsde mobiele spelconsole met een brede reeks games voor een bescheiden prijs: de gloednieuwe Ice White PSP-E1000 is een absolute musthave voor een zomer lang gamen.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights