Alle seizoenen van Full House nu te zien op Netflix!‏

Goed nieuws voor alle fans van de Tanners, Uncle Jesse en Joey:

Alle seizoenen van FULL HOUSE te zien op Netflix.

Wist je dat…

 

  • de Olsen Twins volgende maand 30 jaar wordt?!!!
  • De meisjes waren 15 maanden oud toen ze hun opwachting maakte in de eerste aflevering van de populaire familieserie FULL HOUSE.
  • De eerste aflevering werd op 22 september 1987 uitgezonden en FULL HOUSE bestond uiteindelijk uit maar liefst 8 seizoenen.
  • John Stamos (Uncle Jesse) deed al eerdere pogingen om een serie remake te maken en hij had zelfs plannen om een film te maken van FULL HOUSE. met James Franco als Uncle Jesse en Steve Carell als Danny.
    Deze plannen kreeg hij echter niet van de grond…
    Uiteindelijk werd zijn droom verwezenlijkt door Netflix en is de serie FULLER HOUSE sinds 26 februari 2016 wereldwijd te zien op www.netflix.com.

In FULL HOUSE heeft alleenstaande vader Danny Tanner (Bob Saget) de zorg over zijn drie jonge dochters:

Donna Jo “D.J.” (Candace Cameron), Stephanie (Jodie Sweetin) en Michelle (Mary-Kate en Ashley Olsen) na het overlijden van zijn vrouw Pam.
Danny krijgt hulp van zijn beste vriend en komiek in spe, Joseph “Joey” Gladstone en zwager, de muzikant, Jesse Katsopolis.

Jesse trouwt uiteindelijk met Rebecca Donaldson, de co-gastvrouw van Danny’s praatprogramma ‘Good morning, San Francisco’.

Samen krijgen ze een tweeling, Alexander “Alex” en Nicholas “Nicky” Katsopolis en betrekken met zijn vieren het toch al ‘volle huis’ in San Francisco.

In FULLER HOUSE heeft de oudste Tanner dochter DJ (Candace Cameron-Bure) drie zoons: de rebelse Jackson, de neurotische Max en baby Tommy Jr. Wanneer DJ plotseling op tragische wijze alleen voor de zorg van haar familie komt te staan besluiten haar zusje Stephanie (Jodie Sweetin) en beste vriendin en tevens alleenstaande moeder Kimmy Gibbler (Andrea Barber) bij haar te gaan wonen.

Stap voor stap trachten ze samen het leven weer met veel liefde, vriendschap en plezier tegemoet te gaan.

Naast de drie hoofdrolspeelsters zijn ook velen anderen bekende gezichten terug in FULLER HOUSE: John Stamos (Jesse Katsopolis), Bob Saget (Danny Tanner), Dave Coulier (Joey Gladstone), Lori Loughlin (Becky Katsopolis) en Scott Weinger (Steve Hale).

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights