De gemene vogels zijn terug in Angry Birds : Star Wars

De gemene vogels zijn terug in Angry Birds : Star Wars

06/11/2013 0 Door darklord

Angry Birds vliegen de woonkamer binnen en vallen jou console aan in een melkwerg ver weg van hier.

Thats Right ! Angry Birds Star Wars is nu verkrijgbaar voor Xbox 360 , Playstation 3 , Playstation Vita , 3Ds , Nintendo Wii & Nintendo Wii-U.

Later komt deze ook nog naar Xbox One & Playstation 4.

angry-birds-star-wars-01

De razendbekende game die al onze smartphones domineerde en onze tablets maken hun weg naar onze console in hun eigen manier over hoe de veldslag er aan toe ging tussen de Jedi & Darth Vader :

De interstellaire strijd tussen de vrijbuitende Rebel Birds en de Imperial Pigs.

 Jami Laes, Executive Vice President of Games bij Rovio Entertainment

Angry Birds Star Wars brengt zowel fans van verschillende generaties als fans uit twee alom geliefde fantasiewerelden samen,

Het succes van Angry Birds Star Wars is het bewijs van de veelzijdigheid van deze gelauwerde franchises.

Als bedrijf volgen we de bewegingen van onze fans op de voet, dus we zijn er blij mee om samen te kunnen werken met Activision.

Het is geweldig om zowel fans van consoles als van spelcomputers dit soort one-of-a-kind ervaringen te bezorgen.

20 exclusieve, nieuwe levels worden gevoegd bij de al meer dan 200 bestaande stages uit de oorspronkelijke mobiele release van Angry Birds Star Wars.

De nieuwste versie maakt het allemaal nóg prikkelender met de introductie van multiplayer modes waarbij je zowel kunt samenwerken als het tegen elkaar kunt opnemen.

Bovendien worden de unieke mogelijkheden die ieder spelsysteem biedt in deze uitgebreide versie zo uitgebuit dat ze exact die ervaring bieden die ieder afzonderlijk platform mogelijk maakt.

Vamers-Rovio-Angry-Birds-Star-Wars-Poster

De next-gen versies van Angry Birds Star Wars bieden de kern features, daarnaast introduceren ze nieuwe spel- en interface-elementen die exclusief voor ieder afzonderlijk system gelden. Zo maakt de PlayStation®4 uitvoering volop gebruik van de DualShock 4 controller’s touchpad en biedt op die manier nauwkeurige touch-screen handling. Dit wordt in zowel single-player als local multiplayer modes aangevuld met full support van PlayStation®Move, ook kunnen spelers via PlayStation®4’s automatische screenshot en video capture opties eenvoudig hun prestaties bijhouden en delen met de wereld.

Angry Birds Star Wars op de Xbox One biedt ook de automatic video capture en het online sharing. Daarbij komen de voordelen van de verbeterde Kinect van het systeem, met als gevolg ongeëvenaarde reacties op bewegingen en spraak. De Xbox One versie van Angry Birds Star Wars bevat verder geprogrammeerde uitdagingen die pas tot leven komen lang nadat de game is gelanceerd.