Halo 5: Guardians” lanceert op 27 oktober 2015 wereldwijd, exclusief op Xbox One

Kinect Microsoft Xbox One

Op 27 oktober komt de langverwachte Halo 5 er eindelijk aan voor Xbox One.

 

 

 

Het is nog even wachten en vermoedelijk krijgen we meer te zien tijdens de E3 , maar onderstaande videos die Microsoft losliet deden het verlangen alvast wat minder hard wegen.

Twee live action trailers van “Halo 5: Guardians” maakten hun debuut en toonden één van de meest epische krachtmetingen in de entertainment geschiedenis tussen de legendarische Master Chief en de UNSC top “manhunter” Spartan Locke.

De eerste trailer, getiteld: “All Hail,” toont Spartan Locke die de in het nauw gedreven Master Chief vraagt naar zijn motieven en zijn erfenis.

De tweede trailer, “The Cost” toont Master Chief die de bovenhand heeft over de gewonde Spartan Locke en een krachtige manifest houdt over de echte tol van het heldendom.

Welke versie is waar?

Jaag de waarheid na en ontdek het mysterie.

#HunttheTruth is slechts het begin en we kunnen niet wachten om de game te tonen aan Xbox fans van over de hele wereld op E3 in juni van dit jaar.”

Op 22 maart hebben Xbox en 343 Industries “Hunt the Truth” gelanceerd– een episodische narratieve audio serie, nu beschikbaar op HuntTheTruth.tumblr.com. een episodische narratieve audio serie, nu beschikbaar op HuntTheTruth.tumblr.com.

Keegan-Michael Key (“Key and Peele”) kruipt in de huid van Benjamin Giraud, een oorlogsjournalist die langzaam verrassende nieuwe onthullingen doet over wie de Master Chief echt is en zo luisteraars dwingt te her-evalueren wat ze echt weten over de grootste held van de mensheid.

Afleveringen zullen, in de aanloop naar E3 in juni, wekelijks worden vrijgegeven via Tumblr en worden verdeeld via meerdere podcast platforms.