Lichtsterk business-instapmodel met SVGA- en WXGA-resolutie‏

BenQ presenteert met de MW523 en de MS521P twee nieuwe modellen met een lichtsterkte van 3000 ANSI lumen en een maximale contrastratio van 13.000:1.

De nieuwe projectoren zijn uitgerust met de laatste 3D-technologie via HDMIen andere nuttige features en zijn daarmee ook geschikt voor flexibel en up-to-date presenteren in kleine en middelgrote vergaderruimtes of klaslokalen.

image004

De BenQ MW523 is vanaf nu in de winkel verkrijgbaar voor € 649.

De WXGA-projector beschikt over een fysische resolutie van 1280 × 800 en maakt indruk door zijn lichtsterkte van 3000 ANSI lumen, ook bij moeilijke lichtverhoudingen.

mainDankzij de 1,2-voudige zoom is de projector flexibel op te stellen en kan hij een tot 100 inch groot beeld projecteren.

De in de DLP®-chip geïntegreerde Triple Flash-functie zorgt voor eersteklas 3D-beelden, die normaal gesproken alleen zijn voorbehouden aan duurdere apparatuur.

Triple Flash zorgt er bij een 3D-weergave van 144Hz voor dat door verdrievoudiging van de beeldherhalingsfrequentie trillingen niet meer waarneembaar zijn.

Het geïntegreerde DLP LinkTM-synchroniseringssysteem zorgt voor een perfect samenspel tussen de projector en de optioneel verkrijgbare shutterbril.

De gebruiker profiteert bij dit model bovendien van een tot 36 maanden verlengde garantietermijn.

De BenQ MS521P is vanaf nu in de winkel verkrijgbaar voor € 359.

22088_2Dit lichtgewicht van slechts 1900 gram heeft een SVGA-resolutie van 800 × 600 en beschikt verder over een lichtsterkte van 3000 ANSI lumen en een beeldherhalingsfrequentie van 144 Hz. De garantietermijn bedraagt 24 maanden.

Bij de BenQ-projectoren MW523 en MS521P gaan lichtsterkte en energie-efficiëntie hand in hand.

Door de zuinige SmartEco-technologie geeft de lamp niet meer licht dan daadwerkelijk nodig is, en past hij zich steeds zelfstandig aan de te projecteren inhoud aan.

Door SmartEco wordt de levensduur van de lamp verlengd met tot 10.000%, en dat bij volle lichtsterkte.

De daaruit voortvloeiende kosten voor vervanging van lampen worden zo aanzienlijk verminderd.

In de stand-by-modus bedraagt het verbruik van de projector minder dan 0,5 watt. Daarmee voldoet hij nu al aan de laatste EU-normen.

Beide projectoren zijn uitgerust met de BrilliantColor™-technologie voor een uitgebreid kleurenpalet en een diepte en dynamiek, die veel verder gaan dan de traditionele kleurruimte.

De wandkleurcorrectie stelt bovendien in staat tot optimalisering van de weergave, al naargelang de kleurtoon van het projectie-oppervlak.

22088_4

Beide modellen zijn 3D-compatibel via de geïntegreerde HDMI®-ingang, waarop de meest uiteenlopende videobronnen kunnen worden aangesloten – of dat nu een Blu-ray speler, spelletjesconsole of computer is. De verdere featureset bestaat uit uitgebreide connectiviteit, een luidspreker en de Quick Cooling-functie voor transport onmiddellijk na gebruik.

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights