Life Is Strange word bewerkt tot een digitale serie‏

Legendary Digital Studios en Square Enix bundelen hun krachten voor de ontwikkeling van een digitale serie, gebaseerd op de hoog aangeschreven, meermaals bekroonde videogame Life Is Strange™.

Dit is vandaag bekend gemaakt door Greg Siegel, Senior Vice President of Development and Production van Legendary Digital Studios.

Het project wordt ontwikkeld en geproduceerd in samenwerking met Dmitri Johnson en Dan Jevons van dj2 Entertainment, die recent de komende film Sonic the Hedgehog produceerden voor Sony Pictures.

Life is Strange™ is bij Legendary binnengehaald door Cory Lanier die samen met Siegel het project zal leiden.

Life Is Strange™ volgt het verhaal van de amateurfotograaf Max Caulfield, een high-school senior die tijdens het redden van haar beste vriendin Chloe Price ontdekt dat ze de tijd kan terugspoelen.

De twee raken al snel betrokken bij het onderzoek naar de mysterieuze verdwijning van medestudent Rachel Amber, waardoor een donkere kant van het leven in Arcadia Bay aan het licht komt.

2622064-life_is_strange_max_concept_art

Naast het winnen van de BAFTA voor Best Story, de Peabody Award, Golden Joysticks Performance of the Year en The Game Awards’ Games for Impact Award, heeft Life Is Strange meer dan 75 Game of the Year-awards en -nominaties gewonnen.

 Jon Brooke, VP Brand and European Marketing bij Square Enix

“We zijn trots en enthousiast om samen met Legendary een nieuwe versie van Arcadia Bay en Blackwell Academy te realiseren, inclusief onze rijke cast van realistische, geloofwaardige personages en memorabele gebeurtenissen.

“Nu de eerste aflevering van Life is Strange™ gratis is te downloaden op PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360, Mac en PC, is dit de perfecte kans om de prachtige wereld van Arcadia Bay te betreden, of een vriend ermee kennis te laten maken.”

Legendary Digital Studios, Square Enix en dj2 leggen momenteel contact met potentiële schrijvers voor bewerking van de serie.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights