LittleBigPlanet op PSVita‏!

Sony Computer Entertainment heeft onlangs de nieuwste LittleBigPlanet game, exclusief voor de PSVita gelanceerd. Voor wie deze naam nog niet kent, dit is een platform side-scroller game waarin je door het leven gaat als de vrolijke gebreide hoofdrolspeler Sackboy.

In de game ga je op een fantasierijke verkenningstocht. Deze nieuwste telg uit de succesvolle LittleBigPlanet stal maakt onder andere gebruik van het innovatieve touchscreen en de motion sensor-techniek van de PSVita dit zijn features die de gameplay alleen maar tengoede komen waardoor deze game geweldig tot recht komt op de handheld console van Playstation

In LittleBigPlanet  probeert Sackboy zich lopend en springend een weg te puzzelen door de grappige en rijke fantasiewereld. Net zoals de andere games in de reeks is het opnieuw mogelijk om Sackboy tijdens het spelen te personaliseren met de meest gekke outfits.
Zo kun je van Sackboy bv een ninja maken of hem aankleden als een clown of leeuw.

De serie bezorgde ons in het verleden al genoeg plezier op de PS3 en PSP is het nu dus de beurt aan de PSVita die met zijn extra features zoals touchpad en motion sensor meer dan een extra dimensie aan de game geven.

Nog steeds kun je eigen levels en mini-games creëren die je via het Playstation Network kan delen met de gehele community.

In de multiplayer mode kan met maximaal vier spelers tegelijk worden gespeeld. Door gebruik te maken van de ingebouwde microfoon van de PSVitakan er tijdens het spelen ook live worden ge-chat.

Deze titel is de jouwe voor een prijs die rond de €40 zal schommelen.

Start je Sackboy avontuur dus vandaag en beleef samen een onvergetelijke reis door de LittleBigPlanet wereld.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights