MANIAPLANET NU OP STEAM

Ubisoft en Nadeo kondigen aan dat ManiaPlanet-titels en –diensten,

waaronder de aankomende multiplayerfirst person-shooter ShootMania Storm,

beschikbaar worden op Valve’s Steam.

Door de introductie van ManiaPlanet maakt ook TrackMania² Stadium, de racegame met meer dan 12 miljoen geregistreerde spelers, zijn debuut op Steam. Zowel de open bèta van ShootMania Storm als die van TrackMania2 Stadium zijn nu al speelbaar via Steam. Gebruikers van Steam kunnen hier ook de volledige versie van TrackMania 2 Canyon downloaden.

ShootMania Storm bevindt zich momenteel in open bèta en gamers overal ter wereld en van alle niveaus zijn uitgenodigd om mee te doen aan dit pijlsnelle, competitieve schietfestijn. Deze open bèta maakt het voor ontwikkelaar Nadeo mogelijk om de laatste onderdelen af te stellen en de spelervaring te optimaliseren. Ook testen zij zo de servers en voegen zij gaandeweg elementen en mogelijkheden toe. Tot aan de release van ShootMania Storm op 10 april aanstaande zijn er reeds verschillende updates ingepland.

Anne Blondel-Jouin, Nadeo Publishing Managing Director: De samenwerking met Steams wereldwijde distributieplatform maakt het voor ons mogelijk om ShootMania Storm en alle andere ManiaPlanet-games voor een breder publiek toegankelijk te maken. Sterker nog, het is voor ons van vitaal belang dat zoveel mogelijk spelers meedoen en de groeiende gemeenschap nog groter wordt. Zo wordt de game voor iedereen het leukst, Met Steam maken we de droom ‘competitie voor iedereen’ werkelijkheid voor gamers, levelmakers en modders. Zij ontwikkelen de eigen content die ShootMania Storm zo aantrekkelijk en vernieuwend maakt voor het competitieve FPS-genre op de PC,  Ik wil meteen van deze gelegenheid gebruik maken om de spelers te bedanken die al volop meedoen met ShootMania Storm en nieuwe spelers van harte welkom heten; we kijken uit naar hun deelname op onze servers. “

Voor zowel ShootMania Storm als TrackMania² Stadium kunnen nu pre-orders geplaatst worden. Hiervoor geldt tot aan release een korting van 10% wanneer de pre-order wordt geplaatst via Steam of de officiële website ManiaPlanet.com.

De open bèta’s kunnen direct gedownload en gespeeld worden

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit:
Geverifieerd door MonsterInsights