NBA-superster Paul George siert de cover van NBA 2K17‏

2K heeft vandaag aangekondigd dat Indiana Pacers All-Star shooting-guard Paul George op de cover zal staan van NBA 2K17, het nieuwste deel in de meest gewaardeerde en bestverkopende NBA-simulatiereeks dat vanaf 16 september als Early tip-off verkrijgbaar is.

George maakt hiermee zijn solodebuut op de cover van NBA 2K net als zijn explosieve terugkeer op het veld waarbij hij zijn persoonlijke record verbrak met een gemiddelde van 23,1 punten per wedstrijd tijdens het reguliere NBA-seizoen 2015-16.

George staat al lange tijd bekend als een van NBA 2K’s meest enthousiaste gamers en heeft een lange geschiedenis met 2K.

Zo was hij al de coverster van MyNBA2K16’s companion-app, en fungeerde hij als gastcommentator tijdens de met $250.000 gedoteerde NBA 2K16 Road to the Finals-kampioenschappen die plaatsvonden op 1 juni.

Als onderdeel van zijn wereldwijde partnerschap met 2K zal George ook de coveratleet zijn voor NBA 2K Online in China.

Om het te vieren onthulde 2K vandaag ook de terugkeer van NBA 2K Early Tip-Off Weekend waarbij fans de volledige game vier dagen vóór de officiële releasedatum van 20 september kunnen bemachtigen.

Vanaf vandaag kunnen fans NBA 2K17 reserveren bij deelnemende winkeliers en online verkopers en er zo zeker van te zijn dat ze hun exemplaar al op vrijdag 16 september ontvangen vier dagen vóór de officiële release op 20 september samen met in-game digitale content, waaronder:

  • 5.000 Virtual Currency;
  • MyTEAM-bundel (bevat 3 packs met gegarandeerde Paul George Free Agent card);
  • Plus: nog meer extra’s die later worden onthuld.

NBA_2K17_FOB_AGNOSTIC_DUTDe NBA 2K17 Standard Edition zal beschikbaar zijn in zowel digitale als fysieke vorm voor 59,99 voor PlayStation4 en 3, Xbox One, Xbox 360 en Windows PC.

2K heeft al eerder aangekondigd dat de NBA 2K17 Kobe Bryant Legend Edition die de legendarische carrière van het onlangs gestopte Lakers-icoon eert beschikbaar zal zijn in digitale en fysieke vorm voor 79,99 voor PlayStation 4 en Xbox One.

Ook de NBA 2K17 Kobe Bryant Legend Edition Gold is nu beschikbaar voor pre-orde waarbij fans het ultieme pakket krijgen voor 99,99 met alle content van de NBA 2K17 Legend Edition plus bonusitems waaronder:

  • 70.000 extra Virtual Currency (100.000 totaal);
  • 2 extra MyTEAM-packs (met gegarandeerde MJ Free Agent card);
  • Nike Kobe shoe collection;
  • Speciale 3D Kobe-hoes.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights