Nieuwe trailer en screenshots van de nieuwste uitbreidingspakketten voor De Sims 3‏

 

De Sims 3 Studententijd laat je dit semester feesten in stijl, dankzij de gloednieuwe coole onderdelen zoals een Producerwalkthrough-video en screenshots.
De Producerwalkthrough-video van De Sims 3 Studententijd die vandaag is uitgekomen geeft je een kijkje in het studentenleven vol wilde feesten, chaotische collegeroosters, nieuwe activiteiten, grappige grollen en alle andere belevenissen die je in dit nieuwe Uitbreidingspakket kunt ervaren.
Bovenop de Producerwalkthrough-video hebben we ook nieuwe screenshots uit De Sims 3 Studententijd voor je, waarin je de meest memorabele momenten van het studentenleven kunt bekijken.
Van studentenhuisfeesten tot geflirt via sms’jes en de meest vreemde zelfportretten; je Sims zullen nieuwe herinneringen maken die ze nooit meer zullen vergeten!
Verder kun je als speler gebruik maken van een exclusieve aanbieding door de game via Origin.com te reserveren. Hiermee kun je met het School Spirit Pakket het favoriete team van je Sims aanmoedigen door middel van nieuwe kleding, schmink en een stijlvolle scooter, waarop je Sims door de stad kunnen scheuren.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights