Pokémon GO binnenkort beschikbaar voor IOS- en Android-toestellen‏

Facebook loopt er gek van en binnen de kortste keren staat tal van “Mèmè’-websites zoals 9gag er vol van …

 

We kunnen het niet anders hebben dan over Pokemon Go !

Pokémon Company International en Niantic, Inc. maken met veel genoegen bekend dat het met spanning verwachte mobiele videogame Pokémon GO vanaf vandaag beschikbaar is en gratis kan worden gedownload in de App Store en Google Play.

maxresdefault (1)

Pokémon GO is op dit moment beschikbaar in de Verenigde Staten, Australië en Nieuw-Zeeland en komt binnenkort naar Canada, Europa en Zuid-Amerika.

In Pokémon GO kunnen spelers over de hele wereld hun omgeving verkennen om wilde Pokémon die zich te midden van ons hebben verstopt, te vinden en te vangen.

Sommige wilde Pokémon verschijnen in hun natuurlijke omgeving; Pokémon van het Water-type, bijvoorbeeld, kunnen opduiken bij meren en oceanen.

Zodra spelers een Pokémon hebben ontmoet, kunnen zij deze vangen door met het scherm van de telefoon een Poké-bal te gooien.

Poké-ballen en andere speciale items zijn te vinden in PokéStops op interessante plaatsen, zoals openbare kunstwerken, historische herkenningspunten en monumenten.

In-app aankopen zijn beschikbaar voor fans die hun Pokémon GO-beleving nog verder willen verbeteren. Spelers kunnen PokéCoins kopen, het in-game geld van Pokémon GO.

PokéCoins kunnen vervolgens worden ingewisseld tegen power-ups en extra items.

Pokémon GO Plus is een draagbaar accessoire waarmee Pokémon GO-spelers van het spel kunnen genieten zonder op hun smartphone te kijken.

Dit optionele apparaat maakt via Bluetooth verbinding met de smartphone en houdt de speler met een led en trillingen op de hoogte van gebeurtenissen in het spel.

Bovendien kunnen spelers Pokémon vangen of andere eenvoudige acties uitvoeren door op de knop van het apparaat te drukken.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights