Stephan Curry en Shaquille O’Neal playbacken Ed Sheeran’s “Sing”

Stephan Curry en Shaquille O’Neal playbacken Ed Sheeran’s “Sing”

01/12/2015 Uit Door darklord

De resultaten zijn binnen!

Activision heeft vandaag de eerst crowd-sourced video van Guitar Hero Live bekend gemaakt.

Via de mobiele app musical.ly werden fans met een user-driven wedstrijd opgeroepen videoclips te uploaden waarin ze op Ed Sheeran’s hit “Sing” playbackte.

Gebaseerd op de statistieken van musical.ly, zorgde de wedstrijd voor meer dan 100.000 video’s die de afgelopen tien dagen al meer dan 100 miljoen keer zijn bekeken.

De muziekvideo met bekende atleten en celebrities zoals basketbal MVP Stephan Curry, basketbal legende Shaquille O’Neal, sportverslaggever Erin Andrews en Vine ster King Bach is nu te spelen in GHTV, Guitar Hero Live’s online speelbare muziekvideo netwerk, en is nu ook te bekijken op (YOUTUBE).

The inzendingen zijn bewerkt en gemonteerd door muziekvideo veteraan Alan Chimenti (editor van Katty Perry’s “Roar”, en vele andere).

 

 

 

HTV, ’s werelds eerste speelbare muziekvideo netwerk, is een revolutionaire manier om Guitar Hero te spelen, waarbij fans kunnen meespelen met honderden officiële muziekvideo’s, van de nieuwste releases tot aan hun favoriete hits. En met de première van de fan-sourced muziekvideo van Ed Sheeran’s “Sing”, kunnen spelers mee rocken met de allereerste crowd-sourced muziekvideo ooit in GHTV.