2k & Nickelodeon brengen kinderen het hoofd op hol

Opnieuw zijn we getuige van een geweldige samenwerking tussen 2K Play en Nickelodeon die beiden de handen in elkaar hebben geslaan om de kleinere kinderen onder ons te plezieren met hun 2 laatste titels die nu beschikbaar zijn in de winkels in de Benelux

 

 

DORA & VRIENDJES: FANTASTISCHE VLUCHT

(exclusief voor de Nintendo DS)

Hier gaat Dora the explorer samen met machtige rekenhelden van Team Umizoomi op avontuur waar de spelers oefenen in rekenen en andere zaken. Ze leren hun probleemoplossende vaardigheden te gebruiken door Millie, Geo, Bot, Dora & Boots te helpen met het bouwen van een kleurrijke zeppelin.

“Nickelodeon is erg blij weer een award-winnende, baanbrekende game voor kleuters te kunnen uitbrengen in samenwerking met 2K Play”

aldus Sherice Torres, Senior Vice President van Home Entertainment, DTO en Videogame Licensing, Nickelodeon Consumer Products.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

NICKELODEON DANCE 2

(Wii en Kinect voor Xbox360)

Bij deze game is het dansfeest terug en groter dan ooit. Voor jong en oud gemaakt heeft men de mogelijkheid om te dansen, zingen en sporten met de nieuwste Nickelodeon vriendjes op geheel nieuwe liedjes zoals The Fresh Beat Band’s “Just Like a Rockstar”. Met de nieuwe freeze dance-modus worden kinderen actief gehouden doormiddel van een eigen variant op de klassieke game ‘musical statues’.

“We waren aangenaam verrast toen we erachter kwamen dat kinderen, oudere broers of zussen, ouders, grootouders en docenten massaal het ‘spring-op-en-ga’ concept van Nickelodeon Dance omarmden. Met Nickelodeon Dance 2 breiden we de magie verder uit met nieuwe personages, liedjes en verhalen. Op het mobiele gebied zijn games gebaseerd op de favoriete nieuwe Nickelodeon personages een perfecte mogelijkheid voor het spelen van educatieve games terwijl je onderweg bent.”

aldus Steve Lux, Vice President van Bussiness Development voor 2K Play.

Dance 2

De Wii & Kinect titel is ontwikkeld door High Voltage Software Inc. en de Nintendo DS titel door Black Lantern Studios Inc.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights