Black Ops is back! Treyarch & Activision revealen Call of Duty: Black Ops III

Call of Duty®: Black Ops III komt op vrijdag 6 november uit en neemt je mee op een reis door de duistere wereld van Black Ops.

De game biedt een next generation ervaring en is ontwikkeld door developer Treyarch. Je kunt de game spelen als full single player game of online in co-op met maximaal vier spelers.

Call of Duty: Black Ops III is nu in ontwikkeling voor Xbox One, PlayStation® 4 en PC.

Voor het eerst op Call of Duty next gen verschijnt er ook een multiplayer Beta bij Call of Duty: Black Ops III.

De serie Black Ops is de meest gespeelde in de geschiedenis van Call of Duty, wat blijkt uit de bijna 100 miljoen geregistreerde spelers voor Call of Duty®: Black Ops en Call of Duty®: Black Ops II.

Voor de onderscheiden studio Treyarch is Call of Duty: Black Ops III de eerste keer dat ze drie jaar de tijd namen voor de ontwikkeling van een game. Zo hebben ze de Black Ops serie optimaal naar next gen kunnen tillen.

Call of Duty: Black Ops III neemt spelers mee naar de toekomst. Biotechnologie in combinatie met verbeteringen op het gebied van cybernetica hebben een nieuw soort Black Ops soldaten voortgebracht.

Via Direct Neural Interface (DNI) technologie ben je als spelers verbonden met de intelligence grid en met al je collega’s op het slagveld.

Je beweegt je in een wereld die sterker verdeeld is dan ooit, maar tegelijk behoor je tot een elite squad die beter vecht dan ooit – je bent sneller en sterker.

In Call of Duty: Black Ops III beweeg je je soepel en natuurlijk door custom-built omgevingen en ondertussen houd je altijd en overal 100% controle over je wapen.

Treyarch introduceert ook het nieuwe Specialist system – als spelers kun je zo negen elite Black Ops soldaten kiezen en ranken en allemaal hebben ze hun eigen look, persoonlijkheid, stem, alsmede battle-hardened wapens en abilities.

bo3

Dit gegeven verandert de manier waarop je het strijdtoneel betreedt fundamenteel. De Multiplayer wordt helemaal afgemaakt met de wapen customization die jou als speler in staat stelt het voor jou perfecte wapen te maken en te personaliseren. Aanvullende details over de multiplayer worden op een later tijdstip bekend gemaakt.

Geen Treyarch titel zou compleet zijn zonder de kenmerkende Zombies. Call of Duty: Black Ops III levert een volledig nieuwe Zombies experience, compleet met een nieuwe XP progression voor spelers.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights