The League of Explorers 13 november beschikbaar voor Hearthstone

Vandaag heeft Blizzard Entertainment op BlizzCon The League of Explorers aangekondigd waarin dappere strijders op verre en zware expedities gaan om een mysterieuze, verloren voorwerp terug te vinden.

Deze nieuwste toevoeging in Hearthstone’s Adventure Mode brengt spelers naar avonturen waarin ze verwikkeld raken in een heftige strijd tegen duistere schurken.

Voor deze avonturen hebben spelers uitzonderlijke strategieën nodig om hun battles te winnen. En ja, wellicht zijn er slangen.

The League of Explorers introduceert vier moedige avonturiers:

  • Elise Starseeker,
  • Reno Jackson,
  • Sir Finley Mrrgglton
  • en Brann Bronzebeard.

Spelers worden uitgenodigd om zich bij de expeditie te voegen die ze leidt door exotische bestemmingen, sommige zullen bekend zijn en andere nieuw.

Tijdens de reis moet een extreem krachtig object worden teruggevonden.

Deze dappere ontdekkers zullen tijdens hun tocht veel moeten doorstaan terwijl ze navigeren door de Temple van Orsis, Uldaman, de Ruined City en de Hall of Explorers in de hoop de verloren objecten te vinden die hen dichter naar het mysterieuze relikwie zullen leiden.

Spelers moeten ontsnappen aan gigantische rotsblokken en alle locaties doorlopen om de beloning van van 45 kostbare, nieuwe kaarten te bemachtigen.

700px-The_League_of_Explorers_banner

Deze kaarten geven spelers de kans nieuwe, sluwe tactieken te bedenken.

De ontdekkingsreis is vanaf 13 november beschikbaar op Windows en Mac PCs; Windows, iOS, en Android tablets en iOS en Android mobiele telefoons.

De vier League of Explorers locaties zullen in het verloop van een maand wekelijks openen (één per week), met halverwege een eenmalige pauze tijdens Thanksgiving.

  • The League of Explorers kan volledig worden gekocht voor €17,99 (PC/Mac/Android) / €19,99 (iOS)
  • per locatie voor 700 gold of €5,99 (PC/Mac/Android) / €6,99 (iOS) per stuk
  • of in kortingsbundels die gebaseerd zijn op het aantal al individueel gekochte locaties.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights