Logitech introduceert nieuw Bluetooth-toetsenbord en muis

Logitech introduceert het Logitech K380 Multi-Device Bluetooth Keyboard en de Logitech M535 Bluetooth Mouse.

Hierdoor hebben gebruikers de vrijheid om vanaf elk apparaat, waar dan ook te werken, creëren en communiceren.

Het Logitech K380 Mulit-Device Bluetooth Keyboard biedt hetzelfde comfort en gemak als typen op een desktop, maar dan vanaf de computer, smartphone of tablet.

Hierdoor is het mogelijk vanaf elk computerplatform in je huis te werken, maximaal drie apparaten te verbinden en hier direct tussen te schakelen dankzij de Easy-Switch-knoppen.

lvt_hires_JPG 72 dpi -RGB--K380 Keyboard BTY3 Blue

Het toetsenbord herkent het verbonden apparaat en brengt toetsen voor ondersteunende functies en snelkoppelingen automatisch in kaart.

Dit zorgt voor een vertrouwde en comfortabele typ-ervaring. Het Logitech K380 Multi-Device Bluetooth Keyboard bevat twee meegeleverde AAA-batterijen die tot twee jaar mee gaan.

image006

Het toetsenbord is beschikbaar in de kleuren blauw en grijs, voor een adviesprijs van 44,99 euro.

De Logitech M535 Bluetooth Mouse biedt de mogelijkheid om te creëren vanaf vrijwel elk computerapparaat, waar en wanneer dan ook.

lvt_hires_JPG 300 dpi -RGB--M535BT_Blue_TOPDe programmeerbare navigatieknoppen zorgen voor een optimale controle vanuit de handpalm, zodat gebruikers gemakkelijk kunnen schakelen tussen applicaties, wisselen tussen desktops en eenvoudig bestanden en afbeeldingen kunnen slepen en verplaatsen.

De knoppen repliceren de swipe-functie met drie vingers die zorgen voor controle op de Mac-computer taakbeheer opent in Windows 10.

Dankzij zijn geavanceerde optische technologie op laserniveau beschikt de muis over een nauwkeurige tracking op vrijwel elk oppervlak, van metalen tafels en werkbladen tot tegels en bureaus.

image008

De muis is draagbaar, beschikt over een kantelbaar wiel, heeft een afgeronde vorm met rubberen textuur voor duurzaam comfort en gaat tot 10 maanden mee op een AA-batterij.

De Logitech M535 Bluetooth Mouse is beschikbaar in de kleuren grijs en blauw, voor een adviesprijs van 44,99 euro.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights