Hitman GO: Definitive Edition nu verkrijgbaar voor PlayStation4, Vita en Steam

Square Enix Montréal heeft aangekondigd dat de vernieuwde versie van het veelgeprezen turn-based puzzel/strategiespel Hitman GO: Definitive Edition nu verkrijgbaar is voor PlayStation 4 , PlayStation Vita en Steam.

Spelers kunnen de titel nu kopen als een cross-buy digitale download uit de PlayStation Store of op de marktplaats van Steam.

Ter ere van de multiplatform-release kun je alleen de eerste week 20% korting krijgen op Hitman GO: Definitive Edition (normale prijs €7,99).

Voor deze gelegenheid heeft Square Enix Montréal een exclusieve video gemaakt over het werk achter de schermen en de creatieve reis die Hitman GO tot leven heeft gebracht.

De Definitive Edition is bijgewerkt met een nieuwe besturing die is geoptimaliseerd voor de console- en pc-ervaring, samen met nieuwe platina-trofeeën, Steam-prestaties voor de pc en een cross-savefunctie waarmee gebruikers probleemloos bestanden tussen systemen voor PlayStation-platforms kunnen overdragen.

goHet spel bevat alle huidige contentupdates (Opera, Airport en St. Petersburg-levels) en alle in-app aankopen zijn verwijderd.

Hitman GO voor mobiel is uitgeroepen tot Best Game Design en Best iOS Game op de 2014 Canadian Videogame Awards.

Het spel is tevens uitgeroepen tot Essential app for iOS devices door Apple.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights