Ontdek de ontspannende wereld van Garden Life

Nadat afgelopen zaterdag al enkele exclusieve afbeeldingen van de game werden gedeeld tijdens Wholesome Direct 2023, onthullen NACON en stillalive studios nu met veel plezier een nieuwe trailer van Garden Life.

Deze knusse tuinsimulatie-game biedt liefhebbers van natuur en ontspannende games de kans om hun eigen oase van rust te creëren. Deze game verschijnt in 2024 voor pc, PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series, Xbox One en Nintendo SwitchTM.

Spelers kunnen uitkijken naar een unieke game-ervaring. Binnen de studio werken experts op het gebied van de plantenwereld, waardoor Garden Life een realistische simulatie biedt waarin spelers hun creativiteit helemaal de vrije loop kunnen laten.

Spelers zijn vrij om hun favoriete planten te kiezen, ervoor te zorgen, en ze op unieke manieren te zien groeien. Zo kunnen spelers werken aan een harmonieuze compositie die hun tuinen transformeert tot groene, vredige paradijsjes.

Dankzij de grote zorg die is uitgegaan naar art direction en geluid, heeft Garden Life een warme sfeer die iedereen uitnodigt om de tuin van zijn of haar dromen naar eigen wensen vorm te geven.

Deze game verschijnt in 2024 voor pc, PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series, Xbox One en Nintendo SwitchTM.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights