DEUS EX: HUMAN REVOLUTION – DIRECTOR’S CUT TRAILER

Game news Wii-U

Het wordt steeds grootser maar hier is Eidos Montreal & Square Enix met een teaser trailer van de director’s cut van

 

 

 

DEUS EX: Human Revolution

De game waar we op wachten, de definitieve versie van de unaniem geprezen actie-RPG titel. Kort en bondig, DE game waar we allemaal op wachten!

De game kan vooral zijn succes en zijn ultieme HUMAN REVOLUTION ervaring danken aan:

 • Zijn in-game art & filmische verhaallijn
 • Universele lof van critici en consumenten sinds de originele release in augustus 2011
 • Grafische verbeteringen
 • Aangepaste boss fights
 • Aangescherpte combat-mechanismen

Je bevindt je dus in het jaar 2027 een tijd van grote innovatie op het gebied van neuroprothesen, maar wat er vooral ook allemaal gebeurd is de negatieve zijde eraan die jij moet oplossen. Jij moet als Adam Jensen, cybernetisch geaugmenteerd tegen wil en dank, terwijl je middenin een wereldwijde complot zit waarvan jij zelf de sleutel bezit een weg banen door

 • Chaos
 • Complotten
 • Sociale ongelijkheid

Spelers zullen verschillende speelstijlen en volstrekt andere manieren moeten vinden om door het spel te raken welke hierbij een overrompelende, meeslepende ervaring biedt waar iedere keuze van de speler een verstrekkende consequentie heeft. Deus-Ex_featured

 • Totale gamebeleving
  • Je BENT Adam Jensen. De GamePad is Jensens Neural Hub, een van zijn geïmplanteerde augmentaties en waarschijnlijk zijn belangrijkste wapen.Tong’s Rescue en de volledige Missing Link missie zijn nu naadloos geïntegreerd in de gameplay van de Director’s Cut
   • De in-game menu’s zijn nu toolkits die een onderdeel vormen van de game en voelen als een echte augmentatie
  • De oorspronkelijke pre-order- en andere bonuswapens staan nu direct tot Jensens beschikking
 • Originele speelmechanismen die gebruik maken van de GamePad
  • Hacking is nu optimaal te gebruiken op de GamePad. Gebruik de snelheid en precisie van je vingers om te hacken op de GamePad terwijl de wereld om je heen zichtbaar blijft op je speelscherm.
  • De “sniper scope” feature geeft je de mogelijkheid om bij elk wapen voorzien van een vizier gebruik te maken van de GamePad en speelscherm voor tweetraps nauwkeurig snipen.
  • De Toolkits (voorheen in-game menu’s) zijn nu gemakkelijk zichtbaar en te benaderen via de GamePad.
  • De Radar is nu zichtbaar op de touch screen en is een mix van de oorspronkelijke rader en de 2D kaart. Het is mogelijk op de 2D kaart tips, routes en notities te tekenen en te schrijven die zichtbaar blijven op de radar.
  • De Quick Inventory is nu zichtbaar op het touch screen van de GamePad waardoor het speelscherm overzichtelijk blijft.
  • Bij Looting worden gedetailleerde beschrijvingen over de items zichtbaar waardoor het niet nodig is de menu’s te openen voor deze informatie.
 • Nieuwe features
  • Grenade Throw-Back: Granaten die vlakbij Jensen worden gegooid worden zichtbaar op de GamePad en kunnen door een swipe op het touch scren worden teruggegooid.
  • Nieuwe augmentatie “Tactical Pattern-Recognition System”: Zie wat Adam Jensen ziet op het scherm van de GamePad. Door het bewegen van de GamePad wordt ook Jensens blikveld (de camera) op dezelfde manier bewogen. Over de NPC die zich het dichts bij Jensen bevindt wordt extra informatie getoond zoals items die hij draagt, health, bepantsering en status (bewusteloos, dood, normaal). Jensen kan blijven bewegen en schieten met de T.P-R.S actief.
  • Infologs: Informatiepakketten die gedetailleerde screenshots, stemopnamen, tekeningen en notities kunnen bevatten. De infologs kunnen automatisch worden afgespeeld zodra erop gestaan wordt. De infologs kunnen worden gedeeld met je vrienden via Miiverse, waardoor zij jouw content in-game kunnen bekijken zonder de game te hoeven verlaten.
  • New Game +: Nog meer speelplezier met de New Game Plus; speel de game opnieuw met behoud van Jensens augmentaties.
  • GamePad Mode: Mogelijkheid om op de GamePad te spelen (geen TV nodig).
 • Extra’s voor de fans
  • Director’s commentaries; Voor de hardcore Deus Ex fans wordt door middel van zo’n 8 uur aan audiocommentaar vele geheimen en achtergrondinformatie over het maken van Deus Ex: Human Revolution – Director’s Cut onthuld.
  • Strategy Guide: Een strategiegids is beschikbaar voor de volledige game, inclusief de Missing Link en Tong’s Rescue missies. De strategiegids is in-game beschikbaar en kan elk moment worden opgeroepen via de Neural Hub.
  • Achievements; De oorspronkelijke èn nieuwe achievements zijn beschikbaar!
  • Een “Making Of” video; Over het maken van Deus Ex: Human Revolution (ongeveer 45 min)
  • Control mapping voor linkshandigen; in totaal 4 verschillende controller layouts beschikbaar
  • Talen: Engels, Frans, Italiaans, Duits en Spaans zijn beschikbaar als audio en ondertiteling.
  • Nieuwe Boss Fights
   • De Boss fights zijn compleet opnieuw ontworpen; nieuwe layouts van kaarten en nieuwe gameplay mechanics ondersteunen de belangrijkste pijlers van de game (hacking, stealth en combat). Bevat tevens verbeteringen aan AI, damage en health voor de best mogelijke boss fights.
  • Het is nu mogelijk de bosses te verslaan zonder ook maar een schot te lossen.
 • Technische en andere verbeteringen
  • Beter gebalanceerd energiesysteem; Het is mogelijk meer augmentaties te gebruiken met meer opladende energiecellen. Hierdoor wordt de game leuker om te spelen en beter toegankelijk op de lagere moeilijkheidsgraden.
  • Verbeterde graphics: Verbeterde belichting, rook- en schaduweffecten. Alle visuele verbeteringen uit de Missing Link zijn nu toegepast op de gehele game. En door de anti-aliasing is dit de best uitziende Deus Ex game ooit.
  • Verbeterde AI voor een betere samenhang.

deus-ex-human-revolution-wallpaper

Geef een reactie