Invizimals-avonturen binnenkort op PS Vita en PS3

Wie het niet verwacht had kan nu wel weer hopen. Sony heeft ons vandaag bekendgemaakt dat later dit jaar en dit voor het eerst voor Playstation Vita & Playstation 3 de populaire serie uit zal komen. Deze nieuwe langverwachte tekenfilmserie met de geweldige Cross-Platform functies staan garant voor oneindig veel plezier met

InviZimals: De Bondgenoten — voor PS Vita

InviZimals: Het Verloren Koninkrijk — voor PS3

Deze 2 zitten boordevol nieuwe avonturen die alle jonge monsterjagers zullen uitdagen Invizimals te gaan vinden en vangen in onze wereld en die van hen!

Fans die al gek werden van plezier van de  PSP™ (PlayStation®Portable)-games van Novarama Technology, Invizimals™, Invizimals™: Shadow Zone en Invizimals™: The Lost Tribes, zullen uitkijken naar de gloednieuwe PS Vita-game InviZimals: De Bondgenoten, waarin Augmented Reality wordt gebruikt om de echte en de virtuele wereld te laten samenvloeien, waardoor je overal talloze unieke InviZimals kan vinden. En voor wie de magische wereld van de Invizimals wil verkennen, is er nu ook het PS3-actieavontuur InviZimals: Het Verloren Koninkrijk. Allebei zijn het fantastische, op zichzelf staande avonturen met uitdagende gameplay en leuke minigames en samen bieden de titels volledige exclusieve Cross-Platform ervaringen. Voor het eerst kunnen spelers van InviZimals: De Bondgenoten door middel van Cross-Play contact maken met spelers van InviZimals: Het Verloren Koninkrijk op PS3 en zo met vier spelers de strijd aangaan of bonusonderdelen versturen of ontvangen via het coöp-speltype.

InviZimals: De Bondgenoten (PS Vita) een mysterieuze gemeenschap die overal om ons heen leven maar die je enkel en alleen zult kunnen zien via je PS Vita. Jouw opdracht bestaat uit hen naar een nieuwe veilige plek te brengen na dat er een nieuwe gevaarlijke vijand is aangekomen. Jij zult aan de hand van je PS Vita besturing intuïtief een nieuw dorp bouwen en hun gemene vijand verslaan. Je zult de mogelijkheid hebben om dit alles te doen via:

 • Touchscreen
 • Het achter-touchpad
 • De Bewegingssensor
 • De Achtercamera
 • Geavanceerde technologie voor toegevoegde realiteit voor het vinden en vangen van de Izimals

Samen met de nieuwe minigames zul je met deze game een magische ervaring beleven die je nog nooit eerder hebt ondervonden. Je zult jouw InviZimals kunnen evolueren om ze sterker te maken en een verzameling van 150 unieke wezens opbouwen om te zoeken, te vangen en mee te vechten op je PS Vita, dus kort en bondig een eindeloos moment van plezier!

 

InviZimals: Het Verloren Koninkrijk (PS3)  laat jonge ontdekkers die niets anders dan actie en avontuur willen kennismaken met de wereld van de InviZimals die exclusief voor de PS3 is ontwikkeld door Magenta Software. Door de ogen van Hiro, een jonge ontdekker die een magische poort vindt die toegang geeft tot een fantastische nieuwe wereld, ontdek je hierbij het verloren koninkrijk. In deze game gaan ze nog een stapje verder met de mogelijkheid om

 • Te veranderen in je favoriete Invizimals
 • Unieke vaardigheden van de Invizimals te gebruiken
 • Een sterk robotleger te verslaan dat het verloren koninkrijk aanvalt
 • Puzzels oplossen tijdens je reis door 6 exotische werelden over land, door de lucht en over zee

Alles is hierbij nog niet voltooid want tot op heden zijn ze nog steeds aan het werken aan

 • Een 26-delige tekenfilmserie
 • Een nieuwe ruilkaarten spel
 • Een app die de Invizimals tot leven brengt op je PS Vita of mobiel apparaat

Dus kort en bondig het verhaal is nog lang niet ten einde met deze resem aan producten die nog zullen uitgebracht worden speciaal voor jou!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights