Guns of Icarus Update (V1.2)

Game news Mac PC

Guns of Icarus Online onthuld met trots een nieuwe, gratis update die ingevoegd zal worden in hun post apocalyptische luchtschip combat game. Met deze update komen er allerhande extra’s aan bod waardoor veel gamers niet weg te slaan zijn van hun beeldscherm!


De 1.2 update zal nieuwe features hebben zoals

  • Nieuwe 2v2 King of the Hill map (Geplaatst in een uitgebrandt ‘vergeten’ ruïne van wat ooit een groots metropolis was)
  • Scripted tutorials voor nieuwe spelers: Deze bevat een belangrijke verbetering voor nieuwe fans en zal dus daadwerkelijk iets voor elke klasse bevatten in de in-game tutorials. Ook zit er uitgebreide tekst in inbegrepen en de mogelijkheid om stilstaande en bewegende doelen voor schietoefeningen te creëeren
  • Nieuwe Achievements en Commendations: Hierij zullen nieuwe spelers verder kunnen evolueren en leren tijdens wedstrijden. Hierbij zullen ze Achievements en Commendations kunnen krijgen naargelang ze de beste waren in het spel en kunnen leiden tot nieuwe successen en beloningen! Daarnaast is de level cap nu op 11 ingesteld.
  • Wedstrijden voor beginners: Nieuwe spelers zullen de mogelijkheid hebben om enkel games te spelen voor beginners. Dit zal voor newbies zijn van level 1 en, door de gemeenschap goedgekeurd, gamers die hun ‘newbie’ leden het spel willen aanleren.
  • Nieuwe outfits
  • Nieuwe effecten: Wapens, vogels,… zullen meer realistisch lijken

Beginner Alleen Wedstrijden: Tot slot voor nieuwe spelers zal een beginner alleen op lijst van spelen, die alleen door spelers op niveau 1 of door de gemeenschap medewerkers die zijn goedgekeurd voor het onderwijs van hun geliefde newbies kunnen worden ingevoerd zijn.

Guns of Icarus Online is de eerste luchtship combat game waar 4 spelers samen 1 schip besturen en alles op alles moeten zetten om als team hun vijanden te verslaan in verschillende modussen.

Geef een reactie