Nieuwe Gameplay video GRID 2

De release nadert en velen zitten er vast op te wachten maar toch wil Codemasters ons nog even verblijden met een nieuwe gameplay video waar ze intense Drift events en Aziatische locaties ten toon stellen die jij ook in de game zal kunnen bezichtigen.

De video focust zich vooral op

  • Aziatische wagens
  • Clubs
  • Locaties


Racers zullen in GRID 2 punten kunnen behalen aan de hand van hun rijstijl en vormpeil in Drift events.

Spelers zullen hun kans kunnen wagen in one-on-one, sprints waarbij geen contacts is toegestaan en zullen ook kunnen geniet van ‘Open Road’ racing met Touge events in Hong Kong.

De Street Racing categorie wordt dan weer gepresenteerd in Dubai waar wagens op snelwegen langs de verbluffende wolkenkrabbers racen. De Track racing daarentegen zien we in Yas Marina in Abu Dhabi, één van de meest ontwikkelde en boeiende racing ciruits ter wereld die al vaak het decor was voor motorsport op het hoogste niveau.

Voor degenen die meer racing beschouwen in een Drift modus zullen deze kunnen spelen in de carrière modus, via split-screen & online. Elk Drift event bevat 3 korte multi-car runs op technische secties waar hoeke en haarspeldbochten gecombineerd worden.

Spelers moeten de hoogst mogelijke score halen, waarbij punten verdiend worden voor

  • Snelheid
  • Hoek
  • Duur

van hun drift. Deze zijn de hoofdpunten maar men kan ook punten verdienen door dicht bij de drift markers op de hoeke te rijden.

GRID 2 geeft en vraagt als effect aan spelers om op een andere manier naar de wagen te kijken.
Wie het niet onthouden heeft kan dit nogmaals noteren! De game kan nu al gepre-ordered worden en komt uit op Xbox 360, PS3 & PC op

28 MEI 2013

 

Deze video is nu te zien op http://www.youtube.com/watch?v=Cr4yTAKzBGA.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights