Plaats nu jouw preorder voor DIABLO III op PS3

De tijd is aangebroken! Playstation gamers moeten zich gaan voorbereiden om de confrontatie aan te gaan met The Lord of Terror! Verschillende retailers zijn begonnen met het opnemen van pre-orders (€59,99) voor

Diablo III

(beschikbaar in het  Engels, Duits, Frans, Spaans, Russisch, Italiaans, Pools en Braziliaans Portugees)

Degene die een pre-order plaatsen voor de PS3 versie van DIABLO III zullen enkele extra’s kunnen verwachten zoals

  • Een exclusieve in-game item: The Infernal Helm welke een experience punten boost geeft aan elke character die het draagt en dus zorgt voor een snellere vooruitgang

Sommige verkopers zullen ook een limited-edition preorder bonus aanbieding geven die je zelf met hun moet overleggen.

Het ontwikkelen en verbeteren van Diablo III was een ware uitdaging. Zo zegt Mike Morhaime, CEO & Cofounder van Blizzard Entertainment:

“We hebben blood, zweet en hellevuur gegoten in het creëeren van een episch Diablo III ervaring voor PlayStation gamers. Hierbij ook nog eens alle verbetering van de PC versie die we het voorbije jaar hebben uitgevoerd in inbegrepen en updates die we hebben uitgevoerd om Diablo III voor de PS3 klaar te stomen. Hierbij hebben we een ton aan positieve feedback gekregen van spelers die het spel al eens getest hebben op PAX East waardoor we haast niet kunnen wachten om iedereen een exemplaar te bezorgen.”

De PS3 versie van Diablo III is speciaal opgemaakt voor PlayStation gamers, met updates voor de thrillende baaslevels en een volledig nieuwe user interface met een intuïtief besturingssysteem en een dynamisch camera perspectief dat het overwinnen van het kwaad doet aanvoelen als een 2de natuur op de PlayStation. Spelers kunnen het opnemen tegen de verachtelijke bewoners van de Burning Hells en dit solo of in groep(max 4 spelers) dit via hetzelfde lokale scherm, via het Playstation Network online of een combinatie van beiden.

Van zodra gamers deze ervaring opdoen van het unieke aan Diablo III Hack-and-Slash vanuit hun luie zetel, zal Sanctuaty nooit meer hetzelfde zijn.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights