Multiplayer 10 V 10 voor AIRLAND BATTLE speelbaar!

Gamers die een pre-order geplaatst hadden voor de nieuwe Wargame, ontwikkeld door Eugen Systems, Airland Battle hadden reeds sinds vorige week al toegang gekregen tot de multiplayer Beta van de game.

Deze week gaan ze de Beta testers nog eens extra in de watten leggen want er is een speciale verassing voorzien!

Onmiddelijk zullen gamers, dus automatisch, de mogelijkheid hebben om deel te nemen in gevechten van

10 versus 10


Dankzij deze modus zullen de Beta testers een uitzonderlijke ervaring opdoen in deze game speciaal ontwikkeld voor spelers die gewoonweg zot zijn van Wargames & Strategie. Wargame 3

Vorige modes van de game pasten al teamplay toe, dus via deze nieuwe mode klimt het spel naar een hoger positie in zijn ontwikkeling waar spelers dus tactische en strategiën op grote schaal kunnen ontwikkelen. Alle strategische diepten van het spel schitteren echter, in combinatie met het Leger Deck systeem dat ter beschikking gesteld geweest is met de laatste Beta-update. Door het creëren van hun eigen dekken, konden spelers zichzelf specialiseren in verschillende aspecten tijdens de strijd in zowel de lucht-aanvallen als de gepanserde aanvallen en de gemotoriseerde infanterie.

Wargame 4Gamers zullen nu zelfs de aanvoerlijnen kunnen verzorgen om zo de grootste overwinning als een team ooit te behalen.

Wie haast niet kan wachten om de volledige game te spelen moet gewoon ervoor zorgen dat hij zijn exemplaar kan ophalen op

22 MEI 2013 voor de PC

Wargame 2

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights