MSI Z87-GD65 GAMING krijgt de Computex Best Choice Golden Award voor moederborden

Game news Hardware

Het is hun 33ste jaar als Asia’s grootste expo : Computex taipei 2013 die start vanaf 4 juni .

Vandaag werd de winnende lijst als “Best Choice” Award bekenrd gemaakt met als officiele Award van de Computex Tapei de MSI’s Z87-GD65 GAMING Moederbord & de Funtoro HD MOD (Media on Demand) die meer dan  400 deelnemers wisten van de troon te stoten.

De gouden winnaar die als enigste  in de IC & Components category won werd de Z87-GD65 GAMING moederbord.

Deze schitterd letterlijk in elke manier en bewijst dat MSI een ware pioneer is in mid-range/high-end moederborden.

De “Best Choice Award” legt altijd de nadruk op functionaliteit , inovatie en markt potentieel als hoofdzaken waarop word geoordeeld.

Met het brengen van de Z87-GD65 GAMING naar de globale gaming enthousiasmen hun aandacht , schenkt de Best Choice Golden Award ook aandacht aan de industriele en officiele  affirmation tegenover MSI’s technische innovatie en design capaciteiten.

Speciaal ontworpen voor operators en pasagiers van lange afstand coaches en high-end tour bussen,de HD MOD System integreerd infotainment (info +entertainment) & telematics in  1 pakket en is duidelijk de top keuze voor multimedia voor massa transportatie

Z87-GD65 GAMING, de Nr. 1 en enkel de Best Choice Golden Awarded Moederbord

cptxaward2De Z87-GD65 GAMING moederbord is de laaste nieuwe  samenwerking tussen MSI en FNATIC, de wereld-leidende gaming champion team.

De Z87-GD65 GAMING elimnineerd effectief  latency-induced errors en automatisch stelt zijn prioriteiten  in op game traffic. Gamers zullen een vlekkeloze Gameplay ervaren zelfs in zwaar beladen netwerken.

Zelfs op geluidgebied , dankzij de innovatieve Audio Boost technologie zal uw geluid geoptimaliseerd worden naar kristalheldere niveau’s.

om gamers spitstechnologie in snelheid te geven, zal de OC Genie 4 met one-second overclocking technology uw systeem boosten in prestatie in fractie van een seconde.

FUNTORO HD MOD, the Top Choice of In-Vehicle Infotainment System

De FUNTORO HD MOD (Media on Demand) System was voor de industrie een eerste keer dat de  “Coach Multi-Touch” function werd integreerd.

Passagiers hebben hun eigen persoonelijke ruimte, elk met een  7 inch of een  10 inch touch screen.

Een variatie aan multimedia Entertainment bevat onderandere

  • HD movies, cptxaward3
  • music,
  • foto’s,
  • Android games,
  • live FM radio, 
  • sateliet TV
  • en web services.

Allemaam beschikbaar vanaf het Touch screen.

Geef een reactie