Cooler Master lanceert een nieuwe Folio: de Yen Folio

 Cooler master lanceerd de Yen Folio.

De Yen Folio is een nieuwe toevoeging aan de al bekende Folio’s van Coolermaster en bied net als zijn voorganger bescherming aan voorzijde en achterzijde en laat je toe om jou tablet in verschillende standen te gebruiken.

2647574Yen Folio

De naam is afkomstig vanwege zijn design , toelaat om niet in 1 of 2 verschillende als tablet stand te fungeren, maar tot  4 verschillende vouwmogelijkheden.

Hierdoor ziet de voorkant van de folio eruit als het teken voor de Japanse munteenheid, de Yen, waar dan ook de naam vandaan komt.

De Yen Folio is beschikbaar voor de iPad mini en de iPad generaties 2, 3 en 4.

bescherming in Stijl

De Yen Folio biedt de perfecte bescherming voor je iPad dankzij de smart cover aan de voorkant, die de tablet automatisch uit de slaapstand haalt, en de harde achterkant die zorgt dat ook deze zijde van je tablet zonder schade blijft.

Natuurlijk laat de Yen Folio alle belangrijke poorten van je iPad open, zodat deze hun functionaliteit niet kwijtraken en het gebruiksgemak alleen maar vergroten.

 yen folio

Ook is natuurlijk aan het uiterlijk van de Yen Folio gedacht en daarom is weer gekozen voor het inmiddels herkenbare Carbon texture uiterlijk.

De Yen Folio is beschikbaar in verschillende kleuren:

  • Midnight Black
  • Sky Blue
  • Silver White
  • Golden Bronze
  • Charcoal Gray
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights