NIEUWE COLLECTOR’S ITEMS VAN ASSASSIN’S CREED IV BLACK FLAG

Iedereen kijkt er naar uit en dus brengt Ubisoft ons 3 nieuwe producten voor de laatste nieuwe Assassin’s Creed IV Black Flag die gereleased wordt op 7 November 2013.

De franchise brengt, gemaakt door Penguin Group, Titan Books & Piggyback, ons

 

 

 

 

 

  • Een Comic (Engeland – 7/11/2013, Amerika – 26/11/2013, Nederland – nog niet vrijgegeven)

Hierin brengt men de Gouden Eeuw van Piraterij. In deze tijden maakte loyaliteit plaats voor hebzucht, ambitie en corruptie.

Edward Kenway is een brutale, jonge kapitein die bezig is met één van de grootste piraten ooit te worden. Jij kan dit verhaal ontdekken in een eeuwenoude strijd tussen Assassins & Tempeliers in de game Assassin’s Creed IV: Black Flag.

  • Een Artbook (vanaf 28 oktober beschikbaar in het engels)

Assasins-Creed-3D-Mock-Up

Je geniet van alle mooie locaties en omgevingen die tot leven komen in The Art of Assassin’s Creed IV Black FlagDeze artbook wordt gereleased in een erg exclusieve special edition waarvan slechts 500 exemplaren bestaan.

Het bevat 2 concept art prints met de handtekeningen van de artiesten.

  • Een strategy Guide (vanaf 7/11/2013 in het Engels, Frans, Spaans, Duits en Italiaans)

AC4SE_UE_3DCOV_130424_ML

Gamers worden geholpen om nog meer uit de game te halen. In deze guide vind je alle verborgen geheimen en kom je alles te weten over de game doormiddel van

  1. Analyses
  2. Tabellen
  3. Statistieken

 Met de spectaculaire walkthrough, de achievement guide en de uitgewerkte multiplayer-strategie mis je voortaan niets meer van de game. Als kers op de taart zit er ook nog een kaart bij met alle locaties van Black Flag.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights