Halo: Spartan Assault komt naar Windows 8 & Windows Phone 8

Reeds miljoenen fans spelen Halo en dus heeft Microsoft & 343 Industries besloten om een nieuwe Halo ervaring te beleven door ze uit te brengen voor Windows 8 apparatuur!

Vanaf Juli zal deze game beschikbaar zijn voor Windows 8 & Windows Phone 8 en wordt zo de eerste top-down actie shooter die een “Halo” video game brengt op touch-gebaseerde apparaten. Ontwikkeld door 343 Industries in samenwerking met Vanguard Games, biedt het een toegankelijke, pick-up-and-play ervaring voor zowel fans als nieuwkomers.

Het verhaal bevindt zich tussen de gebeurtenissen van “Halo 3” en “Halo 4“.

In “Halo: Spartan Assault” verkent men de eerste missies van de Spartan Ops programma en duikt men dieper in het achtergrondverhaal van de Human-Covenant oorlogen. Je speelt door de ogen van Commander Sarah Palmer of Spartan Davis gestationeerd aan boord van de UNSC Infinity waar ze vechten in nooit eerder vertoonde gevechten tegen Covenant troepen.

Het spel bevat

  • 25 unieke missies
  • Ongeëvenaarde actie en intensiteit
  • Een single player ervaring waar je kan concurreren tegen vrienden in Klassementen
  • Je vaardigheden verbeteren met Weekly Challenges

Speel de missies  en verzamel meer dan 40 in-game prestaties en medailles. Voor fans die al een bloeiende Spartaanse carrière aan boord van de UNSC Infinity hebben gehad kunnen nu geheel nieuwe Achievements en emblemen verdienen voor je “Halo 4” Spartan, met extra integratiemogelijkheden.

Daarbovenop heeft 343 Industries de handen in elkaar geslaan met Dark Horse Comics om Halo: Intitiation, een 3-delige comic serie, te ontwikkelen waarin je het verhaal van Commander Sarah Palmer krijgt en onthuld hoe ze een Spartan-IV werd en de leiding nam in de spannende missies van “Halo:. Spartan Assault“.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights