Firefalls Open Beta nu van start!

Game news PC

Red 5 Studios kondigt met trots zijn langverwachte open wereld free-to-play shooter. De eerste fase van de Open beta is begonnen in

FIREFALL

De Red 5 Studios tribe verwelkomt alle nieuwe spelers die al lang hun kans afwachten om Firefall’s unieke skill-based gevechten en sci-fi universum uit te proberen. Daarnaast vragen ze aan iedereen die meespeelt, hun beta testers mee te helpen door feedback te sturen over alles wat feedback nodig heeft om zo Firefall het meest perfecte spel ooit te maken!

Speciaal om de lancering van de Open Beta te vieren, heeft Stage 5 TV, de studio’s eigen video team een nieuwe Live-Actie trailer vrijgegeven. In deze trailer kan je zien hoe de studio het rijke verhaal van Firefall verkent en geeft ons ook een eerste kijk op de leider van The Chosen invasion.

“Graag willen we onze grote community bedanken voor al hun steun via de Closed Beta. Na een welgetelde overtroffen hoeveelheid van 1 miljoen geregistreerde gebruikers, zijn we zeer enthousiast om over te gaan naar de eerste open beta fase en zo dus FireFall open te zetten voor iedereen. De Motto van onze studio is ‘verander alles en ontwikkel Plezier’, en dit met onze interactieve ontwikkelproces die sterk gebaseerd is op de feedback die we van de community hebben gekregen geloven we dat we een innovatieve en nieuwe game-ervaring hebben ontwikkeld in de MMO ruimte. We zullen blijven streven naar het uitbreiden van die ervaring over de komende maanden en zullen boven komen met nieuwe functies en inhoud die we vaak zullen doorgeven aan onze beta testers.”

aldus James Macauley, Vice President of Development, Red 5 Studios.

Tijdens de Open Beta lancering zal Red 5 Studios een live-streaming hosten gedurende 2 dagen op het FireFall Fest 2013 even op Twitch TV
 • 09/07/2013
  • SeaNanners and Tybee @ 10 a.m.-1 p.m. PDT
  • Sevadus and Melonie Mac @ 3 p.m.-6 p.m. PDT
 • 10/07/2013
  • GameBreaker.tv and MANvsGAME @ 10 a.m.-1 p.m. PDT
  • Day[9] and SirScoots @ 3 p.m.-6 p.m. PDT
 • In dit evenement zal men SeaNanners & Day[9]  als speciale gasten optreden en zullen debateren met het Red 5 Ontwikkelingsteam. Hier zullen ze met fans in-game chatten en vele prijzen uitdelen!

  Ook zijn de Starter Packs beschikbaar en bieden spelers
  • Exclusieve items
  • Progressie laarzen
  • Onmiddellijke toegang tot gevorderde Battleframes.

  Geef een reactie