Haast je met New Super Luigi U nu beschikbaar

Wie weet het nog niet? Of eerder wie heeft hem nog niet afgehaald? Nou het punt is er en dus haast je maar want je kan hem reeds via de Nintendo eShop downloaden.

NEW SUPER LUIGI U

In dit platformspel dat exclusief uitkomt voor de WII U banen Luigi en zijn vrienden zich een weg door ruim 80 gloednieuwe levels die nog uitdagender en spannender zijn.

Ontworpen om de vaardigheden van doorgewinterde spelers en fans van de serie te testen. Het wordt veel interessanter en moeilijker gemaakt doordat er ook een tijdslimiet geïntegreerd is.

Mario geniet even met volle teugen van zijn welverdiende rust en dus gaat Luigi erop uit om te schitteren met een heel nieuwe manier van spelen.

Luigi kan veel hoger en verder springen dan Mario en kan zo dus afgronden oversteken en platformen bereiken die voor Mario onmogelijk in 1 keer behaald werden.

Let wel goed op want geef je Luigi het sein dat hij gas mag geven, dan wordt het moeilijk om hem weer in het gareel te krijgen!

Download het spel dus nu via de Nintendo eShop (hiervoor heb je wel de digitale of verpakte versie nodig van New Super Mario Bros U) of wacht tot 26 juli… Ja 26 Juli 2013 om de verpakte versie te kopen!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights