Review : Bendy & The Inkmachine

Review : Bendy & The Inkmachine

Je hebt zo van die creepy games met een sfeer als The Evil Within, en je hebt Games met een Bioshock sfeer van mysterie en verkenning … mix de 2 samen en More »

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Happy 100-day zou voor de fans een fanfest kunnen worden wanneer een nieuw season op DVD gereleaset word, en tegelijkertijd nieuwe seizoen in USA start. De geruststelling dat de reeks nog blijft More »

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Terug naar glorie tijden van NBA had je tal van titels zoals Midway’s “NBA Hangtime” of klassieker NBA Jam.   Gerelateerd More »

Review : My Memory of Us

Review : My Memory of Us

De eerste keer we mochten onze ogen aanschouwen op My Memory Of Us was tijdens een Gamescom Sessie van 2017 van Juggler Games. Niet zeker wat te verwachten van een onbekende titel, More »

Review : WWE 2K19

Review : WWE 2K19

2K staat toch zonder voor te stellen, redelijk bekend voor zij sportlicenties. Zo heb je naast NBA games uit de 2K NBA franchise ook de Wresling games onder de noemer WWE 2K More »

Review : Widows (Bluray)

Review : Widows (Bluray)

Windows zou je denken is een luchtige drama over enkele vrouwen na het verlies van hun man. Klinkt vermoedelijk wat simpel als Hours met Nicole Kidman, maar zo eenvoudig is Widows niet. More »

Review : Unsane ( Blu-ray )

Review : Unsane ( Blu-ray )

Onder de regie van Steven Soderbergh mag je Unsane wel labelen als een moderne thriller van formaat. Alles over de geloofwaardigheid van het menselijke geest die in vraag word gesteld wanneer enkele More »

Review : Space Junkies (VR)

Review : Space Junkies (VR)

Warning : de  titel voor de gereviewde VR shooter “Space Junkies” is zeker niet misleidend op te nemen. Ubisoft , alsook Playroom die de review brengt is niet verantwoordelijk voor de insane More »

Review : Aquaman (BLURAY)

Review : Aquaman (BLURAY)

Als er ooit een vervolg komt op Aquaman, mogen we dan vermoedelijk 7 jaar wachten tot Jason Mamoa zijn volle baard terug is ? Laten we hopen van niet. Wel kunnen we More »

Review : Division 2

Review : Division 2

The Division 2 gaat verder en neemt je mee waar 3 jaar geleden de straten van New York werden besmeurd door een virus. 3 jaar later bevinden we ons in het Capitool More »

 

Ubisoft brengt ons CSI MIAMI Heat Wave

We kruipen reeds de kasten op, duiken in onze kelder of doen alles wat mogelijk is om de koelte te vinden. Hiervoor komt Ubisoft uit met een game om het ons… NOG warmer te maken met

CSI: MIAMI Heat Wave!

De speurders van Miami gaan dus wereldwijd hun vaardigheden nu ook onderweg kunnen testen dankzij hun eerste free-to-play mobile game voor

  • iOS
  • Facebook

Jij kruipt in de huid van Horatio Caine en zijn team in deze nieuwe crime game die gebaseerd werd op de TV-hit CSI Miami.

Werk samen met je mede CSI’s om exotische crime scenes te vinden en te ontdekken.

Ondervraag verdachten en verzamel al het nodige bewijsmateriaal om de gruwelijke waarheid te achterhalen en de dader te ontmaskeren.

Maak gebruik van coole gadgets om jou te helpen een mysterie te onthullen die je kan vinden achter verborgen bewijsmateriaal.

Met deze nieuwe CSI-game kun jij nu:

  • Criminelen oppakken met jouw vrienden via jouw iOS-apparaat of Facebook
  • Genieten van alle mysteries en onvergetelijke zaken
  • Een top notch crime lab opzetten om binnen enkele minuten achter de waarheid te komen
  • Speciale, wekelijkse bonussen verdienen om zaken vrij te spelen
  • Jezelf opwerken naar Lead Crime Scene Investigator
  • Verdergaan waar je gebleven bent met het verhaal op elk ander platform

CSI: Miami Heat Wave is een licentie van Ubisoft gekregen van CBS Interactive en CBS Consumer Products.

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com