Review  : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Review : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Met 4 jaar aan supergirl en de DC universum, lijkt het bijna te vergeten dat 5 jaar geleden de piloot 8 maanden voor de release werd “uitgelekt” (of eerder strategische zet ?) More »

Review : Far Cry New Dawn

Review : Far Cry New Dawn

Far Cry: New Dawn is net een paradox. Aan de ene kant is dat precies wat de serie nodig heeft, een aanzienlijke mechanische shakeup dat leven inblaasd. Er is hier en daar More »

2de winnaar Kerst packet

2de winnaar Kerst packet

Gisteren maakten we al onze 1ste winnaar bekend, Vandaag na een zware valentijn dag laten we jullie de 2de naam weten. Van harte proficiat aan : Gerelateerd More »

Bekendmaking Eerste winnaar  Filmpakket Fox

Bekendmaking Eerste winnaar Filmpakket Fox

Met een vertraging waar zelfs NMBS op fier zou zijn, hadden jullie nog bekendmaking van de winnaars tegoed. 3x een film pakket was er te winnen via onze sociale media kanalen. Onze More »

Review : The Predator (DVD)

Review : The Predator (DVD)

Met The Predator brengt Fox een nieuwe wind in de franchise na tal van nogal mindere successen (denk maar aan Predator VS Alien ?) Wat kan je dan verwachten van een 2018 More »

Review : Gotham Season 4 (Blu-Ray)

Review : Gotham Season 4 (Blu-Ray)

Het is een beetje triestig nieuws wanneer je beseft dat het huidige 5de seizoen van Gotham ook de laatste seizoen word in de reeks. Gotham loopt nu intussen in zijn 5de jaar More »

Review : Black Lightning Season 1 (DVD)

Review : Black Lightning Season 1 (DVD)

Jefferson Pierce en zijn familie zullen de fans tot voorheen de release van het eerste seizoen vermoedelijk geen belletje doen rinkelen. Nochtans is dit de eerste DC ghetto superheld franchise met een More »

Review : Ash Vs EVil Dead Season 3 ( Blu-Ray)

Review : Ash Vs EVil Dead Season 3 ( Blu-Ray)

Om te beginnen dien je zeker voor je van start gaat met het 3de seizoen , toch zeker de eerste 2 seizoenen te herbekijken. De final season is dan ook alles wat More »

Review: The Darkest Minds

Review: The Darkest Minds

Als de mutanten uit X-Men echt zouden zijn en er plots overal kinderen opduiken die hele straten opblazen, elektrocuteren of laten afbrokkelen… hoe zou de wereld daar dan op reageren? Marvel zou More »

Review : Goodbye Christopher Robinson

Review : Goodbye Christopher Robinson

Elk verhaal, elk kinderboek heeft een origine. De verhalen van Mary Poppins , de oorsprong van Disney en zijn legende, Peter pan zijn geboorte… alles heeft een begin die vaak niet zo More »

 

Ubisoft brengt ons CSI MIAMI Heat Wave

We kruipen reeds de kasten op, duiken in onze kelder of doen alles wat mogelijk is om de koelte te vinden. Hiervoor komt Ubisoft uit met een game om het ons… NOG warmer te maken met

CSI: MIAMI Heat Wave!

De speurders van Miami gaan dus wereldwijd hun vaardigheden nu ook onderweg kunnen testen dankzij hun eerste free-to-play mobile game voor

  • iOS
  • Facebook

Jij kruipt in de huid van Horatio Caine en zijn team in deze nieuwe crime game die gebaseerd werd op de TV-hit CSI Miami.

Werk samen met je mede CSI’s om exotische crime scenes te vinden en te ontdekken.

Ondervraag verdachten en verzamel al het nodige bewijsmateriaal om de gruwelijke waarheid te achterhalen en de dader te ontmaskeren.

Maak gebruik van coole gadgets om jou te helpen een mysterie te onthullen die je kan vinden achter verborgen bewijsmateriaal.

Met deze nieuwe CSI-game kun jij nu:

  • Criminelen oppakken met jouw vrienden via jouw iOS-apparaat of Facebook
  • Genieten van alle mysteries en onvergetelijke zaken
  • Een top notch crime lab opzetten om binnen enkele minuten achter de waarheid te komen
  • Speciale, wekelijkse bonussen verdienen om zaken vrij te spelen
  • Jezelf opwerken naar Lead Crime Scene Investigator
  • Verdergaan waar je gebleven bent met het verhaal op elk ander platform

CSI: Miami Heat Wave is een licentie van Ubisoft gekregen van CBS Interactive en CBS Consumer Products.

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com