Nintendo Direct Mini brengt Nieuws over de Wii U en Nintendo

Fans werden verrast met het nieuws over het feit dat voor de eerste keer ooit in Europa als WII U Virtual Console-titel in de Nintendo eShop uitkomt met

EARTHBOUND

Dit werd bekend gemaakt tijdens de Nintendo Direct Mini waar ze ook aankondigde dat spelers binnenkort gebruik kunnen maken van een nieuw StreetPass-systeem op Nintendo Zone-locaties.

Hierdoor kunnen spelers ook verbinding maken met elkaar.

Ook werd er verder wat info gegeven over een aantal nieuwe games:

 • Wii U nieuws
  • EarthBound-nieuws: EarthBound, een spel van Shigesato Itoi, is vanaf 18 uur verkrijgbaar in de Nintendo eShop voor de Wii U.
  • Pikmin 3-nieuws: de competitieve spelstand Bingo Battle bevat 12 verschillende levels met elk drie varianten. Sommige spelers willen misschien snel veel Pikmin plukken, terwijl anderen met snelle aanvallen veel buit willen verzamelen. Elk gevecht is anders, omdat spelers zich moeten aanpassen aan verschillende omstandigheden, levels en tegenstanders. En er is nog meer nieuws. Spelers die de spelstanden Story en Mission (voor één of meerdere spelers) spelen en toegang hebben tot het internet, kunnen hun scores en statistieken vergelijken met andere spelers van over de hele wereld. Pikmin 3 verschijnt volgende week op 26 juli in de winkels en in de Nintendo eShop.
  • Nieuwe downloadbare Nintendo eShop-spellen: binnenkort zijn er drie geweldige spellen verkrijgbaar in de Nintendo eShop. Capcom brengt op 15 augustus DuckTales: Remastered uit voor de Wii U. Dit spel bevat met de hand getekende, geanimeerde sprites, evenals stemmen* en prachtig vormgegeven achtergronden uit de oorspronkelijke tekenfilmserie. Cloudberry Kingdom, dat uitkomt op 1 augustus, is een platformspel van Ubisoft, waarin steeds nieuwe levels worden gegenereerd. Zo vormt elk level een nieuwe uitdaging. De moeilijkheidsgraad wordt aangepast aan het niveau van elke speler en aan de eigenschappen van elk speelbaar personage. In Spin the Bottle: Bumpie’s Party van KnapNok Games, dat in augustus verschijnt, zitten twee tot acht spelers rond de Wii U GamePad die zich door een aantal leuke minigames moeten dansen, draaien, grijpen, springen, verstoppen en wurmen.
  • Aanbieding voor Pikmin 3 en The Wonderful 101: Pikmin 3 komt uit op 26 juli en The Wonderful 101 op 23 augustus. Wii U-bezitters die Pikmin 3 tussen 26 juli 2013 en 21 september 2013 downloaden in de Nintendo eShop, kunnen The Wonderful 101 met 30% korting kopen in de Nintendo eShop op hetzelfde Wii U-systeem, zodra het spel verschijnt. Deze exclusieve aanbieding voor de Nintendo eShop loopt tot 21 september 2013.

 

 • Nintendo 3DS nieuws
  • Nintendo Zone StreetPass-stations: dankzij een Nintendo 3DS-systeemupdate die binnenkort beschikbaar is, kunnen spelers op elke Nintendo Zone-locatie andere StreetPass-gebruikers ontmoeten via een relaissysteem. Nintendo 3DS-bezitters die de StreetPass-functie inschakelen en naar een Nintendo Zone-locatie gaan, kunnen via StreetPass gegevens ontvangen van de laatste persoon die de locatie heeft bezocht. Daardoor heeft iedereen meer kansen om andere spelers te ontmoeten via StreetPass. Het mooiste is dat bezoekers in één keer StreetPass-gegevens ontvangen voor alle spellen waarvoor ze StreetPass hebben ingeschakeld. Er zijn in Europa meer dan 25.000 Nintendo Zone-locaties, waar je met je Nintendo 3DS online kunt gaan om op het internet te surfen, de Nintendo eShop te bezoeken en content te bekijken.
  • Animal Crossing: New Leaf / Nintendo 3DS-afbeeldingssoftware: Speciale functie: houd de L- en de R-knop ingedrukt als je Animal Crossing: New Leaf speelt om een schermafbeelding te maken en hem op te slaan op de SD-kaart. Vervolgenskunnen spelers de website voor de Nintendo 3DS-afbeeldingssoftware bezoeken via de Nintendo 3DS-internetbrowser om hun afbeeldingen direct te uploaden via Twitter-, Facebook- en Tumblr-accounts.
  • SEGA 3D Classics in de Nintendo eShop: binnenkort verschijnen er in de Nintendo eShop een aantal klassieke SEGA-spellen die gebruikers in 3D kunnen spelen op hun Nintendo 3DS. Verkrijgbaar zijn onder meer Altered Beast™, Ecco the Dolphin™, Galaxy Force™, Shinobi™, Sonic the Hedgehog™, Space Harrier™, Streets of Rage™, en Super Hang-On™.

 

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights