Review : Space Junkies (VR)

Review : Space Junkies (VR)

Warning : de  titel voor de gereviewde VR shooter “Space Junkies” is zeker niet misleidend op te nemen. Ubisoft , alsook Playroom die de review brengt is niet verantwoordelijk voor de insane More »

Review : Aquaman (BLURAY)

Review : Aquaman (BLURAY)

Als er ooit een vervolg komt op Aquaman, mogen we dan vermoedelijk 7 jaar wachten tot Jason Mamoa zijn volle baard terug is ? Laten we hopen van niet. Wel kunnen we More »

Review : Division 2

Review : Division 2

The Division 2 gaat verder en neemt je mee waar 3 jaar geleden de straten van New York werden besmeurd door een virus. 3 jaar later bevinden we ons in het Capitool More »

Review : Logitech G935 Surround LIGHTSYNC Gaming Headset

Review : Logitech G935 Surround LIGHTSYNC Gaming Headset

Vrijheid en ruimte is een must voor elke gamer. Maar op de eerste wireless headset van Logitech met de G merk was het even wachten. Het is dan ook als ware verassing More »

Review : Horizon Chase Turbo

Review : Horizon Chase Turbo

Herinner je nog de oude dagen van race games in de jaren 80 en 90 ?   Gerelateerd More »

Review : Trails Rising

Review : Trails Rising

Stunten, knullen,  Trail en Error en godzijdank veel virtuele wonden oplopen. We zijn al blij dat we dit kun beperken tot het virtuele. In de nieuwste Trials telg is het echter ook More »

Review : LEGO The Movie 2: Videogame

Review : LEGO The Movie 2: Videogame

Everything is awsome ! Het lied blijft maar door je schedel na spoken sedert de eerste film en game.   Gerelateerd More »

Review : Devolo Magic 2

Review : Devolo Magic 2

Een introductie voor Devolo mag je intussen al overslaan. Wie nog nooit over de powerlines heeft gehoord, zal dan ook de laatste jaren onder een rots geleefd hebben. Gerelateerd More »

Review : Spyro – Reignited

Review : Spyro – Reignited

Het lijkt wel een vloot aan remakes en remasters, na eerder Crash Bandicoot trilogie een nieuw leven kreeg, krijgt zo ook de Spyro  trilogie een HD remake. Tuurlijk voor 90’s kids is More »

Review : Nickelodeon Kart Racers

Review : Nickelodeon Kart Racers

Niet alleen Grip en tal aan anderen die in de trend van Mario Kart de wereld in gingen als combat races weten harten te winnen. Gerelateerd More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Narco Terror , nu digitaal verkrijgbaar

Narco Terror uitgebracht door Deepsilver is een geavanceerde Twin Stick Shooter vol van de Actie, die terug grijpt naar de klassieke actiefilms die we kennen uit de jaren  80 tijdperk.

Variatie genoeg dankzij wisselende speelstijlen in arcade stijl.

Met een arsenaal aan aanpasbare wapens, verschillende ammo types en explosieve rondes, tot zelfs tesla kogels, granaten, power ups en upgrades van je personage…

Deep Silver en Rubicon Organization kondigden aan dat vanaf vandaag de twin-stick shooter Narco Terror beschikbaar is voor het Playstation network en  Xbox Live Arcade , Steam en andere platformen.

Voor Playstation Network , Steam en andere platformen : 9,99 Euro

Op Xbox Live Arcade vertaald deze zich naar 800 Microsoft Points

4_Narco_Terror_HoldYourGrou

Verhaal :

Als de dochter van de voormalige commando Rick Quinn ontvoerd wordt,

gaat hij als een soort eenmansleger op zoek naar haar in een missie die hem van de dokken in Miami naar de rivieren van Zuid-Amerika voert.

Quinn werkt aan een geheime technologie die ervoor moet zorgen dat de drugkartels niet langer hun zelfgebouwde drugs onderzeeboten kunnen gebruiken om hun handel te vervoeren.

En dan blijkt dat een oude, lang geleden verdwenen vriend het op hem voorzien heeft.

Als Quinn ontdekt dat zijn voormalige partner Jay Delgado aan het hoofd staat van het kartel dat zijn dochter ontvoerd heeft, wordt de vendetta persoonlijk.

Dit alles zorgt voor een rijke variatie in Quin’s kruisvaart doorheen vijandelijk gebied.

6_Narco_Terror_Weapons 3_Narco_Terror_Multi

Quin heeft ook een liefde voor hevig machines en is dan ook de piloot van helikopters en vliegtuigen en vecht doorheen vijandelijke linie met gigantische tanks , gewapende helikopters en snelle vliegtuigen.

Iedere andere speelmode gaande van 2D side-scrolling tot verticale sequenties van boven naar beneden , allemaal gepresenteerd in verbazende visuelen.

2_Narco_Terror_AirAssault

Narco Terror bied je game play aan en diversiteit zoals nooit eerder gezien

Narco Terror kan tot   2 spelers samen gespeeld worden,

Waarin elk een eigen laag aan vernieling kan aanbrengen local en online CO-op,met een gemakkelijke drop in/out mode

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com