Review : Bendy & The Inkmachine

Review : Bendy & The Inkmachine

Je hebt zo van die creepy games met een sfeer als The Evil Within, en je hebt Games met een Bioshock sfeer van mysterie en verkenning … mix de 2 samen en More »

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Happy 100-day zou voor de fans een fanfest kunnen worden wanneer een nieuw season op DVD gereleaset word, en tegelijkertijd nieuwe seizoen in USA start. De geruststelling dat de reeks nog blijft More »

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Terug naar glorie tijden van NBA had je tal van titels zoals Midway’s “NBA Hangtime” of klassieker NBA Jam.   Gerelateerd More »

Review : My Memory of Us

Review : My Memory of Us

De eerste keer we mochten onze ogen aanschouwen op My Memory Of Us was tijdens een Gamescom Sessie van 2017 van Juggler Games. Niet zeker wat te verwachten van een onbekende titel, More »

Review : WWE 2K19

Review : WWE 2K19

2K staat toch zonder voor te stellen, redelijk bekend voor zij sportlicenties. Zo heb je naast NBA games uit de 2K NBA franchise ook de Wresling games onder de noemer WWE 2K More »

Review : Widows (Bluray)

Review : Widows (Bluray)

Windows zou je denken is een luchtige drama over enkele vrouwen na het verlies van hun man. Klinkt vermoedelijk wat simpel als Hours met Nicole Kidman, maar zo eenvoudig is Widows niet. More »

Review : Unsane ( Blu-ray )

Review : Unsane ( Blu-ray )

Onder de regie van Steven Soderbergh mag je Unsane wel labelen als een moderne thriller van formaat. Alles over de geloofwaardigheid van het menselijke geest die in vraag word gesteld wanneer enkele More »

Review : Space Junkies (VR)

Review : Space Junkies (VR)

Warning : de  titel voor de gereviewde VR shooter “Space Junkies” is zeker niet misleidend op te nemen. Ubisoft , alsook Playroom die de review brengt is niet verantwoordelijk voor de insane More »

Review : Aquaman (BLURAY)

Review : Aquaman (BLURAY)

Als er ooit een vervolg komt op Aquaman, mogen we dan vermoedelijk 7 jaar wachten tot Jason Mamoa zijn volle baard terug is ? Laten we hopen van niet. Wel kunnen we More »

Review : Division 2

Review : Division 2

The Division 2 gaat verder en neemt je mee waar 3 jaar geleden de straten van New York werden besmeurd door een virus. 3 jaar later bevinden we ons in het Capitool More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Narco Terror , nu digitaal verkrijgbaar

Warning: Use of undefined constant linklove - assumed 'linklove' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/8/9/playr00m.be/httpd.www/wp-content/plugins/facebook-comments-plugin/class-frontend.php on line 99

Narco Terror uitgebracht door Deepsilver is een geavanceerde Twin Stick Shooter vol van de Actie, die terug grijpt naar de klassieke actiefilms die we kennen uit de jaren  80 tijdperk.

Variatie genoeg dankzij wisselende speelstijlen in arcade stijl.

Met een arsenaal aan aanpasbare wapens, verschillende ammo types en explosieve rondes, tot zelfs tesla kogels, granaten, power ups en upgrades van je personage…

Deep Silver en Rubicon Organization kondigden aan dat vanaf vandaag de twin-stick shooter Narco Terror beschikbaar is voor het Playstation network en  Xbox Live Arcade , Steam en andere platformen.

Voor Playstation Network , Steam en andere platformen : 9,99 Euro

Op Xbox Live Arcade vertaald deze zich naar 800 Microsoft Points

4_Narco_Terror_HoldYourGrou

Verhaal :

Als de dochter van de voormalige commando Rick Quinn ontvoerd wordt,

gaat hij als een soort eenmansleger op zoek naar haar in een missie die hem van de dokken in Miami naar de rivieren van Zuid-Amerika voert.

Quinn werkt aan een geheime technologie die ervoor moet zorgen dat de drugkartels niet langer hun zelfgebouwde drugs onderzeeboten kunnen gebruiken om hun handel te vervoeren.

En dan blijkt dat een oude, lang geleden verdwenen vriend het op hem voorzien heeft.

Als Quinn ontdekt dat zijn voormalige partner Jay Delgado aan het hoofd staat van het kartel dat zijn dochter ontvoerd heeft, wordt de vendetta persoonlijk.

Dit alles zorgt voor een rijke variatie in Quin’s kruisvaart doorheen vijandelijk gebied.

6_Narco_Terror_Weapons 3_Narco_Terror_Multi

Quin heeft ook een liefde voor hevig machines en is dan ook de piloot van helikopters en vliegtuigen en vecht doorheen vijandelijke linie met gigantische tanks , gewapende helikopters en snelle vliegtuigen.

Iedere andere speelmode gaande van 2D side-scrolling tot verticale sequenties van boven naar beneden , allemaal gepresenteerd in verbazende visuelen.

2_Narco_Terror_AirAssault

Narco Terror bied je game play aan en diversiteit zoals nooit eerder gezien

Narco Terror kan tot   2 spelers samen gespeeld worden,

Waarin elk een eigen laag aan vernieling kan aanbrengen local en online CO-op,met een gemakkelijke drop in/out mode

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com