Far Cry New Dawn Review

Far Cry New Dawn Review

Far Cry: New Dawn is net een paradox. Aan de ene kant is dat precies wat de serie nodig heeft, een aanzienlijke mechanische shakeup dat leven inblaasd. Er is hier en daar More »

2de winnaar Kerst packet

2de winnaar Kerst packet

Gisteren maakten we al onze 1ste winnaar bekend, Vandaag na een zware valentijn dag laten we jullie de 2de naam weten. Van harte proficiat aan : Gerelateerd More »

Bekendmaking Eerste winnaar  Filmpakket Fox

Bekendmaking Eerste winnaar Filmpakket Fox

Met een vertraging waar zelfs NMBS op fier zou zijn, hadden jullie nog bekendmaking van de winnaars tegoed. 3x een film pakket was er te winnen via onze sociale media kanalen. Onze More »

Review : The Predator (DVD)

Review : The Predator (DVD)

Met The Predator brengt Fox een nieuwe wind in de franchise na tal van nogal mindere successen (denk maar aan Predator VS Alien ?) Wat kan je dan verwachten van een 2018 More »

Review : Gotham Season 4 (Blu-Ray)

Review : Gotham Season 4 (Blu-Ray)

Het is een beetje triestig nieuws wanneer je beseft dat het huidige 5de seizoen van Gotham ook de laatste seizoen word in de reeks. Gotham loopt nu intussen in zijn 5de jaar More »

Review : Black Lightning Season 1 (DVD)

Review : Black Lightning Season 1 (DVD)

Jefferson Pierce en zijn familie zullen de fans tot voorheen de release van het eerste seizoen vermoedelijk geen belletje doen rinkelen. Nochtans is dit de eerste DC ghetto superheld franchise met een More »

Review : Ash Vs EVil Dead Season 3 ( Blu-Ray)

Review : Ash Vs EVil Dead Season 3 ( Blu-Ray)

Om te beginnen dien je zeker voor je van start gaat met het 3de seizoen , toch zeker de eerste 2 seizoenen te herbekijken. De final season is dan ook alles wat More »

Review: The Darkest Minds

Review: The Darkest Minds

Als de mutanten uit X-Men echt zouden zijn en er plots overal kinderen opduiken die hele straten opblazen, elektrocuteren of laten afbrokkelen… hoe zou de wereld daar dan op reageren? Marvel zou More »

Review : Goodbye Christopher Robinson

Review : Goodbye Christopher Robinson

Elk verhaal, elk kinderboek heeft een origine. De verhalen van Mary Poppins , de oorsprong van Disney en zijn legende, Peter pan zijn geboorte… alles heeft een begin die vaak niet zo More »

Het eerste seizoen van Black Lightning is vanaf 23 januari beschikbaar op DVD

Het eerste seizoen van Black Lightning is vanaf 23 januari beschikbaar op DVD

Black Lightning is een adaptatie van de gelijknamige DC Comics stripreeks en wordt geproduced door Greg Berlanti, showrunner voor onder andere The Flash, Arrow en Supergirl. Jefferson Pierce hing jaren geleden zijn More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Narco Terror , nu digitaal verkrijgbaar

Narco Terror uitgebracht door Deepsilver is een geavanceerde Twin Stick Shooter vol van de Actie, die terug grijpt naar de klassieke actiefilms die we kennen uit de jaren  80 tijdperk.

Variatie genoeg dankzij wisselende speelstijlen in arcade stijl.

Met een arsenaal aan aanpasbare wapens, verschillende ammo types en explosieve rondes, tot zelfs tesla kogels, granaten, power ups en upgrades van je personage…

Deep Silver en Rubicon Organization kondigden aan dat vanaf vandaag de twin-stick shooter Narco Terror beschikbaar is voor het Playstation network en  Xbox Live Arcade , Steam en andere platformen.

Voor Playstation Network , Steam en andere platformen : 9,99 Euro

Op Xbox Live Arcade vertaald deze zich naar 800 Microsoft Points

4_Narco_Terror_HoldYourGrou

Verhaal :

Als de dochter van de voormalige commando Rick Quinn ontvoerd wordt,

gaat hij als een soort eenmansleger op zoek naar haar in een missie die hem van de dokken in Miami naar de rivieren van Zuid-Amerika voert.

Quinn werkt aan een geheime technologie die ervoor moet zorgen dat de drugkartels niet langer hun zelfgebouwde drugs onderzeeboten kunnen gebruiken om hun handel te vervoeren.

En dan blijkt dat een oude, lang geleden verdwenen vriend het op hem voorzien heeft.

Als Quinn ontdekt dat zijn voormalige partner Jay Delgado aan het hoofd staat van het kartel dat zijn dochter ontvoerd heeft, wordt de vendetta persoonlijk.

Dit alles zorgt voor een rijke variatie in Quin’s kruisvaart doorheen vijandelijk gebied.

6_Narco_Terror_Weapons 3_Narco_Terror_Multi

Quin heeft ook een liefde voor hevig machines en is dan ook de piloot van helikopters en vliegtuigen en vecht doorheen vijandelijke linie met gigantische tanks , gewapende helikopters en snelle vliegtuigen.

Iedere andere speelmode gaande van 2D side-scrolling tot verticale sequenties van boven naar beneden , allemaal gepresenteerd in verbazende visuelen.

2_Narco_Terror_AirAssault

Narco Terror bied je game play aan en diversiteit zoals nooit eerder gezien

Narco Terror kan tot   2 spelers samen gespeeld worden,

Waarin elk een eigen laag aan vernieling kan aanbrengen local en online CO-op,met een gemakkelijke drop in/out mode

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com