Review : Philips 241TE5

De ogen van je Games, Multimedia en varia, het venster op de wereld, jou visueel genot …

We kunnen het dus maar enkel over je teergeliefde scherm hebben, want zonder deze zouden we niets zijn terwijl we onze favoriete games willen spelen, tv willen kijken of als ware cineast een film willen bekijken.

 

Luxe is een cinema in je huis bezitten en te genieten van het beste kwaliteit of zeg maar liever “De” Beste kwaliteit die er is.

We komen allen van een analoge tijdperk (sommigen zelfs nog ouder ), waarin we zowat alles hebben meegemaakt, gezien en we mee mochten groeien van de klassieke zwart wit tv tijdens de eerste maanlanding of de Assassination van John F. Kennedy naar een moderne wereld van High Definition, Blu Ray & Led.

Combineer deze eigenschappen en je krijg een visuele genot van jewelste.

241TE5LB_00-IMS-globalDesign:

Moeilijk om over schermen & tv’s het te hebben over het design, in algemeen zouden we kunnen zeggen: “ ze zijn vierkant, staan op een voet” en daar blijf het bij…Phillips geeft je toch wel iets om over te praten dankzij een elegante design, Scherm staat op een moderne, trendy voet en heeft een vleugje design door zijn poot die ietwat naar achteren schuin staat.

Beeld

Phillips kiest resoluut terug voor Full HD LED LCD resolutie in 1920 bij 1080p.

Met zijn 59,9 cm (of beter gezegd 23,6inch) brengt Phillips State of the art en het beste van het beste die je kan bedenken zal Phillips kon gedacht hebben, en ook wij werden overdonderd door zijn haarscherpe beelden.

philips-241te5lb~43824104

Met een Smartcontract van 20.000.000:1 zoals op de website werd vermeld krijg je zelfs in het diepste zwart een verbluffende beeld, rijk aan details.

Onderliggende technologie “SmartPicture” zorgt hier ook voor dat je een sensationele ervaring krijgt, alsof je op de set van de film erbij staat.

Aansluitingen:

Naast computer scherm doet Phillips 241TE5 ook dienst als een Televisie (met bijhorende afstandsbediening ),

Een ingebouwde TV-tuner laat jou al jou favoriete shows bekijken met een overzichtelijke EPG (Elektronische Programma Gids)

Dus gewoon even jou Digitale set-up box aansluiten via HDMI poort zorgt instant dat direct ook een 2de televisie in huis hebt, zodat jij gerust je eigen shows kan bekijken terwijl partnerlief een zoveelste episode/herhaling van haar/zijn serie wil bekijken.

241TE5LB_00-COP-global-001

Natuurlijk is er ook de klassieke coax aansluiting voorzien voor analoge kabel en wie geen digicorder of toestel wil aansluiten om Digitaal te kijken zal zeker voor deze Phillips 241TE5 vallen als een blok.

Aan de zijkant vinden we namelijk een slot terug, en laat net dit nu interessant zijn voor wie het toestel als 2de televisie wil gebruiken in bv de slaapkamer zonder kabels te trekken naar zijn/haar kamer.

In het buitenland is het al een ingeburgerde feit, maar sinds kort is bij Telenet deze optie ook bruikbaar met hun “Telenet in een kaartje” product.

CISlot

Komt erop neer dat je voor slechts 65 euro een soort bankkaart aankoopt met een adapter die je in de slot invoert, en zo krijg je dezelfde zenders in digitale HD kwaliteit zoals op een set-up box, zonder mogelijkheid met opnemen en a la cart opvragen.

kabel-deutschland-ci-modul-vorderansicht-und-hinte

Dankzij de HDMI Easylink schakelt het toestel automatisch aan wanneer jou HDMI toestel opgestart word, als het nu gaat over een spelconsole, set-up box of Blu Ray speler: onmiddellijk word het correcte kanaal voor jou gekozen zodat je hiermee direct aan de slag kan.

Natuurlijk zoals op de meeste recente, moderne toestellen vinden we ook een USB poort terug,

Deze wordt bij de meeste fabrikanten implementeert om jou toestel gemakkelijk via het support gedeelte van hun website te kunnen updaten door middel van een downloadbestand op de stick te plaatsen en vervolgens uit te voeren.

Zoals het moet kan je een USB stick inpluggen en jou favoriete Video’s, Mp3’s en foto’s bekijken op de Phillips 241TE5.

241TE5LB_00-RCP-global-001

Geluid:

Cinema fanatieker, Gamers , of Audiofielen zullen allemaal hetzelfde zeggen: Dat surround cinema gevoel is onmisbaar in jou ervaring.

Geen 5.1 Surround in huis hoeft ook jou plezier niet te verknallen, Phillips Zorgt dan ook voor een ware must in de ingebouwde speakers dankzij de Smartsound technologie.

Keuze uit verschillende modes zorgen dat jou geluid direct goed zit, als het nu gaat om games, films of muziek …

Zonder de nodige regeling van geluidlevels krijg je direct de correcte niveau.

Conclusie:

241TE5LB_00-IMS-global

Veel huishouden hebben een Tv, een PC scherm en vaak of zo goed als altijd is er discussie van wie naar wat kijkt of wie wat wil doen: Tv kijken VS Gamen

Phillips 241TE5 brengt beide werelden samen,

Je partner kijkt naar Tv of zit te Gamen, en jij hebt nog de vrijheid wat je wens te doen:

PC & internetten, Gamen of Tv kijken als het nu analoog is of digitaal,

Daarnaast bied de 241TE5 ongelooflijk scherp beeld en geluid dankzij zijn LED backlight die zuiver beeld geeft in full HD.

Een alles in 1 Entertainment met een digitale tuner, is toch wel een onmisbare must

Wat ons betreft mag je het van ons aannemen dat deze pc/tv een ware aanrader is.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights