SQUARE ENIX pakt uit op GAMESCOM 2013

Game news Gamescom

Wie had dit niet verwacht? Natuurlijk zijn ze van de partij met een resem van geweldige titels die wij kunnen verwachten van

SQUARE ENIX

Square Enix gaat ons een geweldige en spannende line-up brengen vol gaming hoogtepunten en dit vanaf 21 augustus tot en met 25 augustus.

Bezoekers kunnen dankzij Square Enix tijdens deze periode:

  • Exclusieve presentaties bijwonen
  • Speciale gasten ontmoeten
  • Genieten van spectaculaire podiumshows
  • Toekomstige games spelen

Square Enix viert tijdens hun show de huidige release, samen met speciale gast Naoki Yoshida Producer en Director, van

FINAL FANTASY XIV: A REALM REBORN:

Op GamesCom kunnen bezoekers vechten tegen een van de machtige Primals uit het spel in een “Battle Challenge”. Winnaars kunnen rekenen op exclusieve prijzen. Naoki Yoshida, producer en director van FINAL FANTASY XIV: A Realm Reborn zal ter plaatste zijn om het spel te presenteren, samen met fans te spelen en om handtekeningen uit te delen. Tijdens de show zal de tv-reclame van het spel zijn première kennen. De actrice die in de reclame optreedt, Stephanie Tripp, zal aanwezig zijn in een authentieke Miqo’te outfit en is beschikbaar voor fotomomenten.

Voor het allereerst zullen speciale theaters en gameplay presentaties getoond worden aan het publiek voor, met speciale gasten Yoshinori Kitase (Producer) en Yuhi Abe (Game Design Director),

THIEF:

Steel een glimp van de Meesterdief in actie in het speciale THIEF theater. Deze in-game presentatie toont Garrett die de het landhuis van de Baron moet infiltreren om diens meest waardevolle bezit te stelen. THIEF is de her-uitvinding van de klassieke franchise van Eidos-Montreal; de studio achter DEUS EX: HUMAN REVOLUTION.

MURDERED: SOUL SUSPECT:

De in-game theater presentatie op de E3 was een grote hit en deze komt nu naar GamesCom waar Europese consumenten de show voor het eerst zelf kunnen aanschouwen. Bezoekers kunnen bovendien de wereld van MURDERED: SOUL SUSPECT zelf ervaren wanneer ze erachter komen hoe het is om een geest te zijn en naar hun eigen lijk te staren middels een exclusieve interactieve photo booth.

Is dit nog niet voldoende? Nou weet dat dit nog niet alles is!

Speciale gasten Yoshinori Kitase (Producer) & Yuji Abe (Game Design Director) zullen ook volgende aankomende RPG toppers toelichten, welke ook speelbaar zullen zijn op de Square Enix booth

LIGHTNING RETURNS™: FINAL FANTASY XIII

Speciale gasten producer Yoshinori Kitase en game design director Yuji Abe zijn aanwezig om diverse, tot nu toe niet eerder getoonde spelelementen van het sluitstuk van Lightning’s saga toe te lichten. Fans hebben bovendien de unieke mogelijkheid hen te ontmoeten en een handtekening te vragen. Er zullen flink wat spelcomputers beschikbaar zijn zodat iedere gamer in staat zal zijn om LIGHTNING RETURNS: FINAL FANTASY XIII te spelen, zowel op Xbox 360® als op PlayStation®3.

FINAL FANTASY X/X-2 HD Remaster

Op GamesCom kunnen consumenten de HD remaster-versie van een van de meest geliefde FINAL FANTASY verhalen aller tijden spelen. Producer Yoshinori Kitase vertelt op het podium alles over deze veelbelovende titel

Daarnaast brengen ze ook nog enkele andere titels ter sprake en die zijn als volgt:

KINGDOM HEARTS HD 1.5 ReMIX

HD levels van KINGDOM HEARTS FINAL MIX en KINGDOM HEARTS Re: Chain of Memories zullen speelbaar zijn op de PlayStation®3.

DEUS EX: THE FALL

Het met prijzen overladen, laatste hoofdstuk in de DEUS EX franchise is speelbaar op de iPad.

“We zijn super enthousiast om aanwezig te zijn op gamescom dit jaar. Gamers in Duitsland zijn zo gepassioneerd en ik weet zeker dat onze sterke line-up en onze fan-activiteiten niemand zullen teleurstellen.”

aldus Phil Rogers, CEO van Square Enix in Europa & de Amerikaanse territoria.

Geef een reactie