NINTENDO stelt games beschikbaar op GAMESCOM 2013

Iedereen die aanwezig zal zijn op het grootste gaming evenement van 21 tot 25 augustus te Keulen met GamesCom zal een resem aan geweldige game kunnen spelen van

NINTENDO

Naast de nieuwe games die al op de E3 gepresenteerd werden, brengen ze voor het eerst een korte speelbare demo voor Pokémon X & Pokémon Y.

Op de beursvloer zijn onder andere de volgende spellen uit te proberen:

Wii U

 • Commandeer je kleurrijke leger in Pikmin 3. Dit spel is in Europa op 26 juli gelanceerd, exclusief voor Wii U. Met je leger kleine maar krachtige Pikmin moet je vijanden verslaan en puzzels kraken om het fruit te verzamelen waarmee je je thuisplaneet kunt redden. De weelderige omgevingen en wonderlijke bewoners van planeet PNF-404 komen tot leven in prachtige HD-beelden. De Wii U GamePad geeft een nieuwe draai aan de strategische mogelijkheden, terwijl ook de nieuwe Pikmin-soorten, meerspelerstanden en Miiverse-integratie bijdragen aan je beleving van het spannendste Pikmin-avontuur ooit.
 • Bestuur maximaal 100 helden tegelijk en verdedig de aarde tegen buitenaardse belagers in The Wonderful 101, een zeer origineel actiespel van PlatinumGames dat in Europa op 23 augustus wordt gelanceerd. In dit spel voer je het commando over een groep superhelden, die je via de Wii U GamePad kunt bundelen tot krachtige transformaties, zoals een vuist, zwaard of zweep, om gehakt te maken van de buitenaardse GEATHJERK-troepen. Het is ook mogelijk om de heldengroep in een brug, ladder of glider te veranderen, wat van pas komt bij het oplossen van puzzels en het reizen door de dynamische omgevingen. Speel het spel in je eentje, of werk samen in de coöperatieve meerspelerstand voor twee tot vijf spelers.
 • The Legend of Zelda: The Wind Waker HD zeilt naar de Wii U en zal op 4 oktober in Europa arriveren, inclusief schitterende, verbeterde HD-beelden en nieuwe spelmogelijkheden. In deze aangepaste klassieker vaar je met Link over de Great Sea om zijn ontvoerde zusje te vinden. Spelers kunnen nu de nieuwe Tingle Bottle-functie gebruiken om via Miiverse berichten uit te wisselen met andere spelers. Door deze en andere toevoegingen voelt deze klassieke speurtocht naar de legendarische Triforce weer helemaal nieuw.
 • De razendsnelle egel Sonic keert terug in Sonic Lost World van SEGA. Sprint met Sonic door duizelingwekkende levels en werk samen met je aartsvijand Dr. Eggman om de Deadly Six te bestrijden met waanzinnige nieuwe acties en verbluffende Colour Powers. Passeer obstakels met je vloeiende parkour-acties, ren langs muren en duik van eiland naar eiland in dit kleurrijke avontuur vol spectaculaire actie dat op 18 oktober in Europa verschijnt.
 • Wii Party U laat je samen met vrienden en familie genieten van diverse bordspellen en minispellen op tv. Maar je kunt ook alleen de Wii U GamePad gebruiken om bekende bordspellen te spelen, of je hele woonkamer in een spelshow veranderen. Gebruik je eigen Mii-personage en plaats je ervaringen of prestaties na elk spel op Miiverse. Met Wii Party U wordt elk samenzijn een feest. Dit spel wordt in oktober in Europa gelanceerd.
 • Donkey Kong heeft je hulp nodig want Vikings bedreigen zijn thuis en bananenvoorraad in Donkey Kong Country: Tropical Freeze van Retro Studios. Dit spel beleeft zijn Europese lancering in november en zit boordevol nieuwe mogelijkheden en spelelementen. Speel met Donkey Kong en Diddy Kong, of gebruik Dixie Kong om je op heel nieuwe manieren door de levels te verplaatsen. De dynamische, roterende camera zorgt voor spectaculaire perspectieven. Gebruik de nieuwe acties van de apenkoppen om de vijf eilanden vol verrassingen en geheimen te veroveren. Werk samen met je vrienden of probeer als eerste de vlaggenmast te bereiken in
 • SUPER MARIO 3D WORLD. Dit eerste 3D-Mario-spel voor vier spelers komt in december naar het Wii U-systeem in Europa. Speel met Mario, Luigi, Princess Peach of Toad, en maak handig gebruik van de unieke eigenschappen en speelstijlen van deze personages. De nieuwe mogelijkheid om in een kat te veranderen laat je op vier poten lopen, in de lucht aanvallen en tegen muren oplopen om de kleurrijke 3D-omgevingen te verkennen.
 • Of je nu een ervaren karaokezanger bent of een artiest in de dop, je kunt binnenkort je Wii U in een ‘Japanse stijl’-karaokemachine veranderen met Wii Karaoke U by JOYSOUND. Deze complete karaoke-ervaring wordt later dit jaar in Europa uitgebracht en kan dan gratis gedownload worden in de Nintendo eShop, terwijl je tickets kunt kopen om voor bepaalde tijd toegang te krijgen tot de uitgebreide muziekbibliotheek. De keuze uit de muziekcatalogus wordt dankzij de Wii U GamePad letterlijk in je handen geplaatst – je kunt het touchscreen gebruiken om door de nummers te scrollen en de GamePad zelfs als microfoon gebruiken!
 • Mario Kart 8 verschijnt in de lente van 2014 in Europa om de wereld op z’n kop te zetten. De Mario Kart-franchise komt in full HD naar de Wii U met gloednieuwe parkoersen waar je met anti-zwaartekracht-karts overheen kunt crossen – bijvoorbeeld langs de muren van spookhuizen of ondersteboven over het kasteel van Princess Peach. Geniet van populaire elementen uit eerdere delen, zoals deltavliegers, onderwaterraces, motorfietsen en de mogelijkheid om met 12 spelers tegelijk online te racen. Je kunt dit keer ook filmpjes met hoogtepunten uit je races via Miiverse met andere spelers delen.

Nintendo 3DS

 • Bereid je maar voor, want Pokémon X en Pokémon Y komen op 12 oktober naar Europa, exclusief voor de Nintendo 3DS. Dit is een nieuwe evolutie in de Pokémon-serie waarin je een geheel nieuw Pokémon-type kunt ontdekken, wonderlijke legendarische Pokémon kunt vangen en van een nieuwe 3D-beeldstijl kunt genieten. Tijdens gamescom kunnen spelers een korte demo proberen die een voorproefje geeft van de spannende gevechten met nieuwe Pokémon en Kalos, de gloednieuwe regio in Pokémon X en Pokémon Y.
 • Kraak uitdagende puzzels in Professor Layton en de Erfenis van Azran, het laatste deel in de tweede trilogie van Layton die op 8 november in Europa verschijnt. Dit nieuwe, afsluitende avontuur speelt een jaar na Professor Layton en het Masker der Wonderen en begint als Professor Layton een brief krijgt van een anonieme persoon die zegt dat hij een levende mummie in een blok ijs heeft gevonden. Ontrafel deze en andere mysteriën met de professor, en breng de serie tot een goed einde.
 • The Legend of Zelda: A Link Between Worlds is een nieuw avontuur in de wereld van de SNES-klassieker The Legend of Zelda: A Link to the Past. Je kunt als Link een nieuwe magische mogelijkheid gebruiken om een “tekening” te worden en flinterdun langs kerkermuren te bewegen, wat mogelijkheden biedt aan heel nieuwe puzzelementen en manieren om je omgevingen te verkennen. Het spel wekt de top-down 2D-wereld tot leven met nieuwe hoogtes en dieptes die mogelijk worden door het verbluffende 3D-effect van het Nintendo 3DS-systeem. Dit spel wordt in november in Europa uitgebracht.

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights