Lego Dimensions brengt Doctor Who tot leven !

I’m the Doctor.

I’m a Time Lord.

I’m from the planet Gallifrey in the constellation of Kasterborous.

 

I’m nine hundred and three years old.

And I’m the man that’s going to save your lives and all six billion people on the planet below.

And…I’m in a Lego Game?!

Inderdaad, je leest het goed ! Lego Dimensions word nog groter wanneer naast de verschillende universum van Back To The Future , The Simpsons , Batman , en veel meer …

Want wie is de perfecte persoon om het universum te redden ? Thats Right !

Een Madman with a Box !

The held van Galifrey ! The Doctor !

En alle 12 doctors zouden ook aanwezig zijn.

Peter Capaldi die de rol vertolkt van de 12th Doctor, Jenna Coleman die Clara Oswald speelt en Michelle Gomez die Missy speelt spreken de stemmen in van hun personages in LEGO Dimensions.

LD_GameplayScreen_138

Humor genoeg als je weet dat beide Tijdexperten uit Doctor Who & Back To The Future elkaar tegen het lijf zullen lopen.

Warner brengt alvast een smaakmaker uit om alvast de Gameplay wereld eens te demonstreren van de verschillende universum.

LEGO® DIMENSIONS™_20150703082142

Wanneer de Tardis verschijnt in Gotham City of Hill Valley, of zelfs in Springfield aan de zijde van Homer Simpson … dan weet je dat er iets aan zit te komen.

Of maak kennis met een door spoken bezeten auto met Scooby en Shaggy, of zij-aan-zij vechten met Kai en Cragger in een Ninjago vechtarena.

ExpansionPack_International_TheDoctorLevelPackDoctor Who, niet eerder te zien in een LEGO videogame, is speelbaar in de LEGO Dimensions Starter Pack met een compleet Doctor Who level, waarin de helden van de game doorgaan met hun zoektocht en ondertussen Daleks, Cybermen en andere tegenstanders uit het Whoniverse tegenkomen.

En wie meer wil kan nog uitbreiden ook met de Doctor Who Level Pack waarin je extra missie gebaseerde Doctor Who Levels krijgt met een LEGO minifiguur van de 12th Doctor en LEGO modellen van de TARDIS en K-9, allen speelbaar in de game.

Zodra de 12th Doctor is verslagen in het level, komt hij terug als de 1st Doctor en herstelt daarna weer als de 12th Doctor.

ExpansionPack_International_CybermanFunPackHet interieur van de TARDIS past zich aan de Doctor aan die de speler belichaamt of handmatig gekozen kan worden.

Er zit zelfs een jukebox in waar spelers kunnen kiezen uit verschillende versies van de Doctor Who themamuziek.

De TARDIS en K-9 modellen kunnen allemaal fysiek worden gebouwd en tweemaal worden herbouwd, zodat ze hele andere dingen kunnen in de digitale game voor een enorme variëteit.

Er komt ook een Doctor Who Fun Pack, die een speelbaar Cyberman minifiguur bevat en een Dalek model die fysiek gebouwd en tweemaal herbouwd kan worden om zo in totaal drie verschillende objecten te maken.

De release van LEGO Dimensions staat gepland op 29 september 2015 en de game zal beschikbaar zijn voor Xbox One, Xbox 360, PlayStation®4, PlayStation®3 en Nintendo Wii U™.

Ow, en de Cake is geen leugen 😉

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights