Gears of War: Ultimate Edition Bundle aangekondigd

Gedurende het event van Comic Con in San Diego, hebben de Xbox en “The Coalition” inzicht gegeven over de ontwikkeling van Gears Of War : Ultimate Edition.

Deze versie werd in pure moderne stijl geremasterd en zal de definitie van HD gaming grondig veranderen.

Het panel sprak alvast uitvoerig tijdens Comic Con over de lancering op 21 augustus en over de Bundel die er ook aankomt met een 500gb Xbox One console.

Pre-orders zijn al sinds vandaag gestart en de Xbox One versie met Gears Of War: Ultimate Edition zal in de winkel verschijnen op 21 augustus.

Zij die deze in huis halen krijgen dan alvast een code erbij om Gears Of War: Ultimate te pre-installeren en zo er klaar voor te zijn wanneer deze gelanceerd word op 28 augustus.

Alsook zal de nieuwe Xbox controller in de bundel aanwezig zijn met de 3.5mm headset aansluiting en een early acces tot Gears Of War 4 Multiplayer Beta , de Super Cole multiplayer skin en een 14 dagen pasje tot Xbox Live

Gears Of War : Ultimate Edition bevat alle klassieke Xbox 360 games die het levenslicht zagen op de vorige generatie console.

gears

Alles wat Gears Of War de moeite maakt zal terug aanwezig zijn in prachtige HD collectie.

Gears Of War : Ultimate Collection bevat een van de grond opgebouwde 1080p aan 60 frames per seconde multiplayer, 10 mappen en 6 Game modes alsook 5 nooit eerder gereleasde campaign chapters.

Ook werd op audio gebied deze geremasterd op 7.1 surround waardoor je het gevoel krijgt een gloednieuwe ervaring te beleven.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights